Selvija Seka
Početnik
- Poruka
- 5
Ako biste bili ljubazni posaljite i meni na selvijaaljusevic@gmail.com
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrav. Moj mejl je dj.jelena25@gmail.com. hvala unapredAko nekom treba test sa 2.7 nek posalje mail da mu prosledim.
Zamolila bih Vas da i meni posaljete majalazic81@gmail.com . Hvala unapred .Pozdrav. Moj mejl je dj.jelena25@gmail.com. hvala unapred
Ako vam treba literatura kopirana javite se na mail andrijanaanamanic@gmail.com
Postovane kolege, planiram da zapocnem polaganje ispita za zvanje racunovodja i vidim da je dosta literature potrebno za ispite od 1.1.-1.9. pa bih vas zamolila za pomoc. Ukoliko neko ima nesto od literature molim vas da mi saljete,e-mail adresa je jellenadjokic@yahoo.com . Hvala !!! Koleginice..kad budes odlucila koji ces prvo polagati javi se na andrijanaanamanic@gmail.com
da li mozete da mi posaljete skriptu za 2.7 na mejl ?Isti slucaj i sa 2.7, zadaci IX, XXII, XIII, XIV iz skripte.
Javite se na mail andrijanaanamanic@gmail.comPlaniram da prijavim ispite za decembar pa sam htela da te pitam šta si uradila?
Planiram da prijavim ispite za decembar pa sam htela da te pitam šta si uradil
andrijanaanamanic@gmail.comPozdrav svima , polagala bih u junu ispite
1.1 Evidentiranje finansijskih transakcija
1.2 Informacije za menadžment kontrolu
1.3 Priprema finansijskih izveštaja
1.4 Računovodstvo troškova
Ako neko ima literaturu , skripte i testove molila bih da mi prosledi.Hvala !![]()
POZDRAV VESNADobar dan svima! Interesuje me da li neko ima testove iz ispita 1.1. Evidentiranje finansijskih transakcija za računovođu!
POSLALA SAM 1.5 SA ISPITNIM PITANJIMA
Pozdrav jos jedan. Moj mail je marina.rabrenovic@gmail.comPozdrav. Moj mejl je dj.jelena25@gmail.com. hvala unapred
I ja bih kupila za 2.7 i 2.8 sve sto imasOstavite email da Vas kontaktiram. Ja imam sto mi je ostalo od polaganja pa bih to prodala.
Da li neko ima literaturu za ispite 2.6, 2.7, 2.8, 2.9, kupila bih?
Prosledite i meni skriptu ukoliko ste dobili na mail ivana88stojanovic@gmail.comda li mozete da mi posaljete skriptu za 2.7 na mejl ?
Molim Vas da pošaljete na sokora.violeta@gmail.comAko mozete da posaljete na email bubidzoni@gmail.com
Hvala