Morate im poslati molbu za oslobadjanje na njihov mail..zavisi sve od smera koji ste, ja sam oslobodjena 3 medj.ekon. i spolj. trgov.Da li neko zna kojih ste ispita i da li uopste oslobodjeni sa dipl Ecc - drzavnog?
Hvala
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Morate im poslati molbu za oslobadjanje na njihov mail..zavisi sve od smera koji ste, ja sam oslobodjena 3 medj.ekon. i spolj. trgov.Da li neko zna kojih ste ispita i da li uopste oslobodjeni sa dipl Ecc - drzavnog?
Hvala
Biljana, da li mi mozete poslati materijal na marina_kostic@ymail.com ,hvalaŠto se tiče ispita 2.2. u ovom roku, sve poznato, tj. ponavljaju se i pitanja i zadaci iz starih rokova
Da li mozete da mi posaljete na email testove za ispit 2.6 moj email je olivera.v@elementa.rsDrage kolege,
Ukoliko neko ima testove, skripte, sta god za 2.7, 2.8 i 2.9 molim da mi posalje na mail: drdacabane@yahoo.com.
Ukoliko nekom trebaju testovi za 2.1, 2.2 i 2.6 nek mi posalje mail prosledicu sve sto imam.
Drage kolege,
Dobila sam informaciju da nase licence nece biti priznate po novom zakonu o racunovodstvu. Svi mi koji polazemo, bacilli smo pare. Mi polazemo po statutu SRRS, a stare licence, pre 2006 godine su bile po zakonu. Sve pre 2006.godine se priznaje, a posle 2006. ne vazi.
Da li neko zna nesto o ovome?
Planiram da prijavim ispite za decembar pa sam htela da te pitam šta si uradila?Pozdrav svima , polagala bih u junu ispite
1.1 Evidentiranje finansijskih transakcija
1.2 Informacije za menadžment kontrolu
1.3 Priprema finansijskih izveštaja
1.4 Računovodstvo troškova
Ako neko ima literaturu , skripte i testove molila bih da mi prosledi.Hvala !![]()
Postovani, ukoliko ste u mogucnosti zamolila bih vas za testove 2.1, 2.2, i 2.6 HvalaDrage kolege,
Ukoliko neko ima testove, skripte, sta god za 2.7, 2.8 i 2.9 molim da mi posalje na mail: drdacabane@yahoo.com.
Ukoliko nekom trebaju testovi za 2.1, 2.2 i 2.6 nek mi posalje mail prosledicu sve sto imam.
Draga koleginice,Drage kolege,
Ukoliko neko ima testove, skripte, sta god za 2.7, 2.8 i 2.9 molim da mi posalje na mail: olivera.v@elementa.rs
Postovani, ukoliko ste u mogucnosti zamolila bih vas za testove 2.1, 2.2, i 2.6 na radojevicm81@yahoo.com Hvala
Da li mozete da mi posaljete na email testove za ispit 2.6 moj email je olivera.v@elementa.rs
Postovani, da li mozete da mi prosledite testove za 2.7 I 2.9 ukoliko ste dobili na radojevicm81@yahoo.com HvalaPostovane kolege,
Da li neko ima pitanja sa ispita sad u junu za predmete 2.7. i 2.9.? Ako neko ima molila bih da posalje na mail mr.aca@sezampro.rs
Unapred hvala
Postovani, mozete li da mi prosledite test na radojevicm81@yahoo.com
Postovani ukoliko ste u mogucnosti da mi prosledite zadatke na radojevicm81@yahoo.comAko nekom treba test sa 2.7 nek posalje mail da mu prosledim.
Poštovana, da li ste uspeli da nađete literaturu za ispit 2.4.? I meni bi trebala.Kolege, molim Vas za informacije u vezi ispita 2.4.Informacioni sistemi. Da li neko ima literaturu, eventualno neku skriptu, spremala bih za junski ispitni rok.
Priznali su mi 4 ispita, a čini mi se da je od preostalih ispita najmanji i najlakši upravo navedeni ispit. Ukoliko ima neko literaturu, testove ili knjigu molim da se javi, email gabrijelapetrov@gmail.com.
Ako imate testove, literaturu za 2.6 posaljite na mejl: eurobusinesspl@gmail.comDrage kolege,
Ukoliko neko ima testove, skripte, sta god za 2.7, 2.8 i 2.9 molim da mi posalje na mail: olivera.v@elementa.rs
Drage kolege,