Savez računovođa i revizora Srbije

• Začetnik teme Začetnik teme bobos
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Poštovani,

Posle tri godine radnog iskustva u knjigovodstvu, planiram da prijavim ispite u decembarskom roku za zvanje knjigovodja. Krećem od samog početka.

Ako neko ima vremena, može ukratko da podeli neki savet sa mnom oko svega, koliko ispita prijaviti u jednom roku, koliko vremena treba za neku pripremu...Završio sam niški ekonomski fakultet, svakako sam nešto od ispita i prošao...sada samo nemam previše vremena da spremam ispite...

ivan1986.petrovic@gmail.com

Unapred hvala!

Drage kolege, ja polozih 1.7 u junu:worth:...i na prodaju imam knjigu novu, kupljenu u aprilu ove godine. Pored toga prva polovina knjige je izvucena i u skriptu...Vidim ovde da ima negativnih komentara oko prodaje knjiga na forumu, pa moram da naglasim da bih knjigu prodala isključivo da bih za te pare kupila neku novu jer su preskupe.A forum koristim da bih se tu i upoznala sa kolegama "saborcima" i pomogla koliko mogu... Nemam ništa protiv da poklanjam knjige, ali ovu sam kupila potpuno novu i znaci mi da je prodam za bar neku sumu kako bih, kao sto rekoh, kupila neku novu...ukoliko je nekome potrebna neka me kontaktira na klipamaja@yahoo.com...
Takodje, molim za pomoc oko literature potrebne za spremanje ispita 1.5. Ja posedujem knjigu Interne kontrole i interna revizija...i koliko mislim potreban mi je samo eticki kodeks...unapred hvala za pomoc
Pozdrav

Veliki pozdrav svima :D

Student sam EKOF-a u BG, smer računovodstvo i revizija. Od osnovne škole, ne znam kako, ali sam utuvila sebi u glavu da želim da budem revizor. Uvidjam svakako da je to mukotrpan i prilično zahtevan posao, ali nemam nikoga ko bi me posavetovao šta i kako dalje posle faxa.
Da li slučajno ovde ima neko ko bi mi malo bliže dočarao kako sve to ide da bi se postalo ovlašćeni revizor? :andjeo:
I da, da li možete da mi kažete koji se to ispiti sa faxa priznaju za sticanje licence?

Hvala unapred:rumenko:

Išla sam na sajt, čitala i nisam našla negde da piše koji se to tačno ispiti sa fakulteta priznaju.
Zvaću ih onda da razjasnim nedoumice. Hvala.

Zanima me da li ima nekog značaja završavati i master, mislim uopšte generalno, da li je neko od vas išao i master?
Pošto sam pročitala negde kako je "suvišan, i gubljenje vremena".
Lično, nikad ne bih rekla da master može biti svrstan u suvišno, ali avaj zemlja Srbija.
Pa me zato interesuje da li ste vi otarasili master ili ste posle faxa išli direktno na licence (nakon one min 3 god rada)?

Veliki pozdrav

Veliki pozdrav svima :D

Student sam EKOF-a u BG, smer računovodstvo i revizija. Od osnovne škole, ne znam kako, ali sam utuvila sebi u glavu da želim da budem revizor. Uvidjam svakako da je to mukotrpan i prilično zahtevan posao, ali nemam nikoga ko bi me posavetovao šta i kako dalje posle faxa.
Da li slučajno ovde ima neko ko bi mi malo bliže dočarao kako sve to ide da bi se postalo ovlašćeni revizor? :andjeo:
I da, da li možete da mi kažete koji se to ispiti sa faxa priznaju za sticanje licence?

Hvala unapred:rumenko:

Koleginice, Savez racunovodja i revizora R.Srbije, ne izdaje licence za reviziju, vec izdaje licence i sertifikate za
-Knjigovodju
-Ovlascenog racunovodju
-Ovlascenog javnog racunovodju

Da bi ste postali ovl;asceni revizor , posetite web stranicu KORa pri Ministarstvu finansija R.Srbije ( Ovlascene komore Revizora) tamo imate uslove i studijski program koji morate proci da bi ste postali ovlasceni revizor

Back