Savez računovođa i revizora Srbije

• Začetnik teme Začetnik teme bobos
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Drage kolege,

1. Ako je nekome potrebna knjiga Upravljanje kadrovima iz 2010 godine, spremna sam da je poklonim.

2. Za polaganje ispita 2.2. - Finansijske informacije za menadzment i 2.8. - Finansijski menadzment imam neku Kaplanovu od pre nekoliko godina. Zanima me da li je to dovoljno.

3. Molim vas, ako imate neki dodatni materijal za 2.2. i 2.8. da mi posaljete na meil: fjoras@gmail.com

Hvala unapred :):)

Pozdrav svima, nova sam na forumu, imam jedno pitanje.
Polagala bih za ovlascenog racunovodju, zavrsila sam Ekonomski fakultet u Nisu i treba da predam molbu komisiji za priznavanje ispita. Pitam se da li neko zna za koje sve ispite da trazim nastavni plan ( s obzirom da je cena 500 din po ispitu) ? Sta je to sto je uobicajeno?
Hvala unapred

Pozdrav svima. Ja planiram 2.6 i 2.9 za decembar. Za 2.9 imam literaturu. Moje koleginice su napravile skriptu i svima je to bilo dovoljno sto se tice teorije. Medjutim da bi se ispit polozio mora se bar zadatak delimicno uraditi. Ono sto je ranije bilo praksa da se dobiej da se napise deo revizorskog izvestaja, da se da misljenje ali u poslednjem roku se pojavio zadatak i sa racunanjem materijalnosti pozicija ..... Ukoliko neko raspolaze za novjim testovima za 2.6 ili 2.9., kao i literaturom za 2.6 ja bi ga molila da posalje na mail maja1dragic@yahoo.com. Ujedno nije problem da posaljem ovo sto imam za reviziju (u word-u je pa mozete odstampati) Unapred hvala,

Maja

Pozdrav Koleginice,
Ćitala sam postove i vidim da ste spremali ispit 2.6 za decembar 2016, ja ga spremam za jun 2017 pa ako nije problem da mi pošalješ skripte, testove, pitanja šta god. Bila bi ti zahvalna.
Ako imaš i nešto za 2.2 bilo bi odlično. Hvala unapred!
Pošalji mi na e-mail kale237@ptt.rs ja sam Maja
Veliki pozdrav svima!!!

Postovane kolege, tek planiram sa pripremom za učenje za ovlašćenog knjigovodju.
Inače sam završila Beogradsku poslovnu školu na smeru Finansije, računovodstvo i bankarstvo
Sada sam na porodiljskom sa mojom bebicom od 3 meseca, pa ću pokušati da spremim neke ispite dok sam na bolovanju.
Da li neko zna šta bi mi priznali od ispita sa višom školom?

I ukoliko neko poseduje literaturu koju bi da proda ili ustupi pisite na hajduk82@gmail.com
Hvala.
Pozdrav, Marija.

Hej :) nova sam na forumu i nadam se da cu poslati poruku kako treba.
Imam par pitanja vezano za polaganje ispita za zvanje "ovlascenog racunovodje".
Zavrsila sam osnovne i master studije na ekonomskom fakultetu u Novom Sadu i zelela bih dobiti i zvanicni sertifikat. Sve mi je jasno kada je iskustvo u pitanju ali nije mi najjasnija situacija oko prva dva sertifikata.
1. Da li se mora prvo polagati za "racunovodju" ili mogu odmah za "ovlascenog"?
2. Ako mogu odmah za "ovlascenog" zbog cega su mi rekli da se sa fakultetom oslobadjam prvih 4-5 ispita sa liste?
3. Ako preskocim taj prvi stepen, za "ovlascenog" onda nema nikakvih oslobadjanja i ne trebam im donositi 'uverenje o polozenim ispitima'?
4. Koji su vasi saveti i iskustva?

Izvinite na brojnim pitanjima ali ne znam koga bih drugog pitala za savet.
Unapred sam veoma zahvalna na bilo kakvom odgovoru :)

Back