Savez računovođa i revizora Srbije

• Začetnik teme Začetnik teme bobos
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Molim sve voljne kolege i koleginice da mi proslede sve sto imaju od materijala za ispite 2.7,2.8 i 2.9 na milica.vojvodic35@gmail.com

Unapred se svima zahvaljujem. Srecno onima koji još uce

Pošto i ja spremam ova tri ispita, zamolila bih isto.

Sa moje strane, imam materijale od 2.6 koje sam tako dobila, koji su veoma korisni, a mogu da prosledim.

Pozdrav

Poštovani,
dobar dan i pozdrav svima. Nekada davno sam završio Visoku školu za računovodstvo i reviziju, R&B College Belgrade. Škola je privatna, jasno vam je to. Radim u finansijskoj operativi budžetske firme, na poslovima likvidiranja, kontiranja, knjiženja računa, el.plaćanja i svega što uz to ide. Zanima me kako bih se mogao dalje usavršavati (računovođa, ovlašćeni računovođa...). Konkretno, koliko to košta, sa sve udžbenicima, prijavama i sl, dakle bruto, i da li bi mi priznali šta od ispita? Ovde radim šest godina, tako da pretpostavljam da taj usov ispunjavam. Znam da se to sve nalazi na forumu, ali imam ozbiljnih problema sa internetom, jedva sam i ovo napisao, pola sata mi otvara stranicu. Izvinjavam se na lenjosti, i hvala unapred.

Zdravo svima,

Planiram da se prijavim za junski rok, i da ovih dana posaljem molbu za oslobodjenje od nekih ispita. Zavrsila sam Ekonomski fakultet, smer racunovodstvo i revizija, pa me zanima kojih ispita mogu da ocekujem da me oslobde?

Колегинице, по неком искуству од раније са форума и од других колега, мислим да ће да Вас ослободе првих 5 испита, од 2.1-2.5. Тако да за јунски рок уз мало више учења можете пријавити рецимо, 2.6, 2.8 и 2.9. Поздрав

Pozdrav koleginice,

planiram da polazem 2.6 u junu. Mnogo bi mi značile informacije o ispitu, testovi poslednjih rokova, na sta se treba orijentisati....
Imam nekoliko testova ali nijedan za 2015 i 2016 godinu. Ako imate nešto molim Vas prosledite mi na mail: jelenajg@gmail.com
Ispit 2.7 ne planiram da polazem u ovom roku ali imam neke skripte i testove za taj ispit, ostavite mail.

Pozdrav, Jelena

Kolege i koleginice, oni koji ste postali ovlasceni, oni koji ste u procesu polaganja ispita i oni koji to tek trebaju postati,

Radi usaglasavanja nasih Zakona sa Evopskom unijom, zelim da vas sve skupa obavestim da ima nade za nasu profesiju i da je nasa drzava obavezna da Zakonski predvidi da vodjenje poslovnih knjiga ne moze vise obavljati bilo ko, vec samo ovlascene racunovodje sa vazecom licencom i da cemo se u tome izjednaciti sa ostalim zemljama Evropske unije, ili bar sa susednom Bosnom, gde je to vec uveliko praksa. Iskreno se nadam skorasnjem resenju ovog problema o kome se dugo prica, i da ce nas trud, zalaganje i nasa licenca postati i zakonski vazeca, te nam stoga omoguciti da nas rad, pre svega, posteno naplatimo.

Zelim svima uspeh u polaganju ispita i nadam se da je ovo jedna dodatna motivacija za sve nas.

Daj boze da to bude tako i da ce se lilence SRRS uvaziti i zakonski sprovesti kako treba.

- - - - - - - - - -

Колегинице, по неком искуству од раније са форума и од других колега, мислим да ће да Вас ослободе првих 5 испита, од 2.1-2.5. Тако да за јунски рок уз мало више учења можете пријавити рецимо, 2.6, 2.8 и 2.9. Поздрав

Neophodno je da se pismenim putem obratite Savezu Racunovodja i da im dostavite potvrdu sa spiskom polozenih ispita, to Vam izdaje kadrovska slizba fakulteta u odnosu na nastavni program koji ste imali.Verovatno cete biti oslobodjeni 4 ispita

Postovane buduce kolege,
zanima me par detalja posto planiram tek da upisem srrs. da li je obavezno da se kupi literatura tj da li neko na ispitu trazi/zahteva da imamo knjige ili mogu i kopije.
hvala unapred

Nece Vam na ispitu traziti da imate knjige, to nije uslov, Na ispitima koji se pismeno polazu , trazi Vam se da znate i da osvojite minimu 51 bod od mogucih 100, Predavci i ocenjivaci na ispitima ne ulaze u to odakle ste vi spremali ispit ( Skripte, Knjige, Kopije knjiga, Prakticna nastava ili sl...)

Back