Savez računovođa i revizora Srbije

• Začetnik teme Začetnik teme bobos
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Добио сам информацију из савеза да су послали резултате на кућне адресе, тако да очекујте ове седмице највјероватније. Ја положих чувени 2.7 са 58 поена, тако да се похвалим да сам положио све за ОР. Е сад, да ли се одлучити даље за ОЈР, има ли неко неки савјет? :)

Браво! Честитам! :zskace:z:dm::veseljaci: Све најбоље и да се исплати уложени труд!!!!

Postovane kolege, stigli su i meni danas rezultati. Revizija 98 bodova i porezi 86! Ostali su mi jos 2.7 i 2.8.

Бравоооооооо! :vatromet::bravo::srecna: Честитам колегинице на изузетним резултатима. Хоћеш ли молим те да ми кажеш одакле си спремала Ревизију и да ли си ишла на консултације? Да се исплати и уновчи труд и залагање :)

Nisam išla na konsultacije, radim u revizorskoj firmi, tako da mi je to jako puno pomoglo da shvatim sve te procedure. Što mi nije bilo jasno, konsultovala sam kolege. Pogotovo oko mišljenja revizora. Učila sam iz dve knjige. Iz Principa revizije (knjiga koja stoji na sajtu srrs kao preporučena literatura) i iz knjige Revizija teorija i praksa od Andrića. On inače i drži konsultacije i forsira svoju knjigu. A u prethodnim testovima sam videla da su pitanja iz obe knjige, tako da sam se ubila od učenja, ali sam zato na sve znala da odgovorim. Plus zadatak je nosio 30 bodova. Bilo je revizija potraživanja. To ima u Andrićevoj knjizi plus ja sam pisala sve procedure koje sam radila na terenu, tako da mi je to bilo sve jasno. Poreze volim, dugo sam bila šef računovodstva, sa licencom računovođe (polagala sam pre 12 godina) i spremala sam najviše iz Privrednog savetnika plus iz Računovodstvene prakse a taj ispit se i najviše odnosi na praksu. Srećno svim kolegama!!! Super ste, kolegijalni i samo napred! Zato sam se i registrovala na forum, da se međusobno pomažemo. Meni će trebati saveti za 2.7 i 2.8. Ja sam tu za reviziju i poreze...Pozdrav svima!

Back