Postovane kolege, molim vas za bilo kakvu vrstu pomoci za ispit 2.7 Testovi, zadaci, literatura, saveti... sta god. Hvala Puno!!!! :
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Postovane kolege, molim vas za bilo kakvu vrstu pomoci za ispit 2.7 Testovi, zadaci, literatura, saveti... sta god. Hvala Puno!!!! :
Da li neko polaže za Revizora?
Kolegenice, jel mislite na Komoru ovlašćenih revizora? Ili na Savez za Javnog ovlašćenog?
- - - - - - - - - -
Kolegenice, jel mislite na Komoru ovlašćenih revizora ili Javnog ovlašćenog računovodju po programu Saveza
Mislila sam po programu Saveza!Da li neko polaže sad u decembarskom roku?
Pozdrav svima
Nova sam i na forumu i na ovoj temi
Želim da se upustim u avanturu zvanu sticanje zvanja ovlašćeni računovođa. Priznali su mi tri ispita sa fakulteta: 2.3, 2.4, 2.5. Sad bih da krenem od spremanja ispita 2.1 i 2.2 . Molim za savete u vezi tih ispita, koliko ste ih spremali, da li je moguće oba polagati u jednom roku... i ukoliko imate neku dodatnu literaturu, skripte testove, možete poslati na mail ddragana024@gmail.com
Hvala vam svima, unapred
Ako nekom treba origlinalna knjiga za predmete Upravljanje kadrovima i Finansijko izvestavanje dajem u pola cene! Knjige su NOVE!
milosseki77@gmail.com
Kolegenice, jel mislite na Komoru ovlašćenih revizora? Ili na Savez za Javnog ovlašćenog?
- - - - - - - - - -