Savez računovođa i revizora Srbije

• Začetnik teme Začetnik teme bobos
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pozdrav svima
u junu sam polozila 2.6 uz pomoc literature koju mi je prosledio kolega srdjan na mail, hvala veliko
nije bilo tesko, treba samo procitati zakone, a videcete po zadacima sta je bitno
stope poreza naucite, ostalo daju u zadatku - neoporezivi deo, stope za preracun...
sad bih spremala neka 2 od 2.1 do 2.5, ako se nakanim

Pozdrav svima
Nova sam i na forumu i na ovoj temi :)
Želim da se upustim u avanturu zvanu sticanje zvanja ovlašćeni računovođa. Priznali su mi tri ispita sa fakulteta: 2.3, 2.4, 2.5. Sad bih da krenem od spremanja ispita 2.1 i 2.2 . Molim za savete u vezi tih ispita, koliko ste ih spremali, da li je moguće oba polagati u jednom roku... i ukoliko imate neku dodatnu literaturu, skripte testove, možete poslati na mail ddragana024@gmail.com
Hvala vam svima, unapred

Pozdrav svima
Nova sam i na forumu i na ovoj temi :)
Želim da se upustim u avanturu zvanu sticanje zvanja ovlašćeni računovođa. Priznali su mi tri ispita sa fakulteta: 2.3, 2.4, 2.5. Sad bih da krenem od spremanja ispita 2.1 i 2.2 . Molim za savete u vezi tih ispita, koliko ste ih spremali, da li je moguće oba polagati u jednom roku... i ukoliko imate neku dodatnu literaturu, skripte testove, možete poslati na mail ddragana024@gmail.com
Hvala vam svima, unapred

Cao, I ja sam nova I ja bih volela kada bi mi neko pomogao oko ispita 2.2 :) tixyc89@gmail.com

Back