Savez računovođa i revizora Srbije

• Začetnik teme Začetnik teme bobos
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Drage kolege i koleginice,

Nova sam ovde na forumu. Predala sam dokumentaciju za priznavanje ispita komisiji i oni su mi priznali 2.1, 2.4 i 2.5. A ostalo treba da polazem. :super:

Tako da Vas molim za preporuku sta prvo uzeti i "otkaciti" sada u junskom roku. ;)

Takodje, ako neko ima da mi posalje materijale (skripte, testove....) za ispite 2.2, 2.3, 2.6, 2.7, 2.8. i 2.9 na moj mail radisavljevicmilica@yahoo.com.

Drage kolege i koleginice,

Nova sam na forumu. Priznato mi je četiri od ukupno devet ispita za sticanje zvanja ovlašćenog računovođe, tako da planiram da krenem sa ispitima od juna meseca. Molim za savete i pomoć u vezi ispita 2,6.-Poreski sistem. Da li postoji mogućnost da se spremi za junski ispitni rok i molim da mi ukoliko neko poseduje skriptu, zadatke i slično prosledi na e-mail gabrijelapetrov@gmail.com. Bilo kakva pomoć je veoma značajna. Unapred zahvalna. I čestitke svima koji su položili ispite. Veliki pozdrav.

Pozdrav ljudi,

planiram da upišem kurs za ovlašćenog računovođu. Savezu sam slao potvrdu sa faxa o položenim ispitima i dobio sam odgovor da sam oslobođen 3 ispita, 2.1, 2.4 i 2.5. S' obzirom da je junski rok blizu, zanima me šta bi ste mi preporučili da prvo polažem, šta mogu da spremim za tako kratko vreme i koliko ispita da prijavim? takođe molio bih sve koji imaju knjige za prodaju za zvanje ovlašćeni računovođa da mi se jave.

Pozdrav svima,

Da li je neko polagao Finansijski menadžment i kontrolu, može li da se spremi za mesec dana?
Da li su na ispitu samo zadaci?
Da li je korisno ići na pripremnu nastavu?

Ukoliko neko ima literaturu za taj ispit izuzev knjige, molim da pošalje na perisic_ana@yahoo.com

Hvala unapred!

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Pozdrav ljudi,

planiram da upišem kurs za ovlašćenog računovođu. Savezu sam slao potvrdu sa faxa o položenim ispitima i dobio sam odgovor da sam oslobođen 3 ispita, 2.1, 2.4 i 2.5. S' obzirom da je junski rok blizu, zanima me šta bi ste mi preporučili da prvo polažem, šta mogu da spremim za tako kratko vreme i koliko ispita da prijavim? takođe molio bih sve koji imaju knjige za prodaju za zvanje ovlašćeni računovođa da mi se jave.

Pozdrav, preporučujem 2.6 za početak :)

Poslednja izmena:

Back