Savez računovođa i revizora Srbije

• Začetnik teme Začetnik teme bobos
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kad se polože svi ispiti da li se odmah dobija licenca, konkretno pitam za ovlašćenog računovođu,danas sam vidila da se spominju neki bodovi, skupljanje bodova na seminarima pa mi nije baš jasno...ako neka zna koja je procedura neka mi odgovori

Dobijes licencu za mesec-dva koja ti vazi za godinu kada si polozila ispite. Naprimer ako polozis u junu vazi ti za tu godinu, ako polozis u decembru vazi ti za iducu godinu.

Poene sakupljas, ali u sustini ne gledaju to toliko, vec samo da placas licencu redovno. Dobro je ici na seminare, jer zaista su im kvalitetni, i dobijas materijal koji je koristan, tako da bih ti preporucila da ih ne propustas.

Pre par dana sam diplomirala pa bih krenula u savez krajem ove ili pocetkom sledece godine, ako moze pomoc oko ispita za ovlascenog racunovodju, sta je najlakse poloziti i najlakse i najbrze nauciti? Ne verujem da mogu da stignem da naucim za decembar bilo koji predmet ali svaka pomoc je dobrodosla...Hvala :)

Da li su ti priznali neki ispit?

Svaki ispit je na svoj nacin tezak. Jedan od najlaksih je 2.5, koji se uci za 10-ak dana uz lagali tempo.

A za druge ti je potrebno vreme... ali nije nemoguce spremiti i vise ispita za jedan rok. Srecno

Kolege, molim za pomoc. Da li je neko od vas polagao Internu reviziju, ispit za ovlascenog racunovodju? Da li neko zna neka pitanja iz prethodnih ispitnih rokova?
Kupila sam dve knjige za taj ispit: Principi revizije i Internu reviziju. Da li su one dovoljne, odnosno da li mi je neophodna jos neka literatura?

Upravo sam poslala E-mail o svom iskustvu povodom ispita. Pozdrav.

- - - - - - - - - -

Drage kolege, nov sam na forumu. Trenutno spremam 2.6. Poreski sistem, pa bih vas zamolio ako neko ima svoja iskustva u vezi polaganja sa ovim predmetom, testove, literaturu, da mi prosledi na moj mail ivancerdic@yahoo.com
Hvala unapred svima :)

Upravo sam poslala E-mail o svom iskustvu povodom ispita. Pozdrav.

- - - - - - - - - -

Sve cestitke i nadalje dobri rezultati.:klap:
A kod mene takodje položen 2.7 kao poslednji u nizu, tako da je sada gotovooooooo!:super::vatromet::orkestar::kitip:
Sve najbolje
Cestitam koleginice ☺

Koleginice, moje cestitke. Meni su ostala jos tri. Ako imate neki materijal, skripte, primere zadataka u vezi sa ispitima 2.7, 2.8 i 2.9, molim Vas da mi posaljete na sonja.sh@gmail.com. Unapred zahvalna.

Back