SladjanaDjina
Početnik
- Poruka
- 1
Zdravo, nova sam na Forumu, potrebna mi je literatura za ispite 2.1 i 2.2, ako neko može da mi pomogne
moj mejl je sladjanadjina@gmail.com
moj mejl je sladjanadjina@gmail.com
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrav svima,
nova sam na Forumu a treba mi par saveta.Tačnije, koji su ispiti najlakši i sa kojima treba početi polaganje za Ovlašćenog računovodju? Svaki savet i eventualno neka skripta ili predhodni testovi su dobrodošli.
Hvala![/QUOTE
Isto i mene zanima![]()
Kad se polože svi ispiti da li se odmah dobija licenca, konkretno pitam za ovlašćenog računovođu,danas sam vidila da se spominju neki bodovi, skupljanje bodova na seminarima pa mi nije baš jasno...ako neka zna koja je procedura neka mi odgovori
Pre par dana sam diplomirala pa bih krenula u savez krajem ove ili pocetkom sledece godine, ako moze pomoc oko ispita za ovlascenog racunovodju, sta je najlakse poloziti i najlakse i najbrze nauciti? Ne verujem da mogu da stignem da naucim za decembar bilo koji predmet ali svaka pomoc je dobrodosla...Hvala![]()
Sve cestitke i nadalje dobri rezultati.
A kod mene takodje položen 2.7 kao poslednji u nizu, tako da je sada gotovooooooo!
Sve najbolje
Cestitam koleginice ☺
poslao sanji 2.7. dobio sam 2.7 i 2.8 pre godinu dana. javite ovde adrese pa kad imam pristup netu saljem preko jahu naloga. pozz
ko ima neka pusti poslovno pravo sta god da ima, skripta ispitna pitanja...
Pozdrav kolega, jel mozes meni da posaljes na adresu maxspeed12@live.com
Hvala najlepse ☺
poslao sanji 2.7. dobio sam 2.7 i 2.8 pre godinu dana. javite ovde adrese pa kad imam pristup netu saljem preko jahu naloga. pozz
Jeste, ako počneš da učiš na vreme![]()
Ostavi mi mail pa ću da ti prosledim sve što imam od tih ispita.
Drage kolege, nov sam na forumu. Trenutno spremam 2.6. Poreski sistem, pa bih vas zamolio ako neko ima svoja iskustva u vezi polaganja sa ovim predmetom, testove, literaturu, da mi prosledi na moj mail ivancerdic@yahoo.com
Hvala unapred svima![]()
Sve cestitke i nadalje dobri rezultati.
A kod mene takodje položen 2.7 kao poslednji u nizu, tako da je sada gotovooooooo!
Sve najbolje
Cestitam koleginice ☺
Koleginice, moje cestitke. Meni su ostala jos tri. Ako imate neki materijal, skripte, primere zadataka u vezi sa ispitima 2.7, 2.8 i 2.9, molim Vas da mi posaljete na sonja.sh@gmail.com. Unapred zahvalna.