Da li neko polaže za Ovlašćenog javnog računovođu? Treba mi pomoć odakle da počnem...:-)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kolega za 2.6 je potrebno čitati Zakone i ima skripta sa zadacima koja je dovoljna za ispit.Ostavite mail.Koliko sam razumeo savet za 2.6 ucenje teorije iz zakona..Ako vam nije tesko napisite i za nas ostale koje su to poslednje knjige iz kojih treba spremati 2.6
Kolege molim za odgovor u vezi ispita 2.7, koliko je potrebno spremati teoriju i da li postoje neke skripte skraćena verzija teorije ili učiti iz knjige? Hvala
- - - - - - - - - -
Kolega za 2.6 je potrebno čitati Zakone i ima skripta sa zadacima koja je dovoljna za ispit.Ostavite mail.
Kolege molim za odgovor u vezi ispita 2.7, koliko je potrebno spremati teoriju i da li postoje neke skripte skraćena verzija teorije ili učiti iz knjige? Hvala
- - - - - - - - - -
Kolega za 2.6 je potrebno čitati Zakone i ima skripta sa zadacima koja je dovoljna za ispit.Ostavite mail.
Cao,posto sam nova clanica htela bih da pitam da li neko prodaje polovne knjige za ovlascenog racunovodju ili kopiju.Koliko sam razumeo savet za 2.6 ucenje teorije iz zakona..Ako vam nije tesko napisite i za nas ostale koje su to poslednje knjige iz kojih treba spremati 2.6
Da li neko polaže za Ovlašćenog javnog računovođu? Treba mi pomoć odakle da počnem...:-)
Ja sam stekla licencu i sertifikat za OJR. Dugo me nije na forumu i ne pratim novine. Javi mi se privatnom porukom, tj. pusti mi mail jer olaksava komunikaciju (kao sto se da videti iz prilozenog ne proveravam forum vec preko godinu ipo) da ti prosledim sve sto imam u e formatu a sto sam koristila za sticanje zvanja. Komotno mozes u 2 roka da zavrsis sve. Radujem se da dobijam jos jednu koleginicu!!! SRECNO!!!
I meni bi trebali isti, pa ako dobijes od nekoga, molim te, prosledi na milovicivana@ymail.com..hvala..
Veliki pozdrav svima.
Nova sam ovde, registrovah se pre 5 min.
Da ne duzim, treba mi pomoc i savet.
Zavrsila sam ekonomsku skolu, i sad krecem u trecu god Visoke poslovne skole, smer trgovina i medjunarodno poslovanje.
Medjutim, u poslednje vreme se javila zelja za radom u knjigovodstvu.
Da li cu se ja moci sa ovim skolama, prijaviti za praksu/ volontiranje u nekoj agenciji kako bih stekla prakticna znanja a ujedno i iskustvo i onda posle 3-4 god rada, koliko je uslov, polagati za ovlascenog racunovodju kod Saveza za racunovodje i revizore?
Unapred hvala na odgovoru.![]()