KatherinaD
Početnik
- Poruka
- 38
I mene ovo interesuje, bilo bi dobro ako bi neko dao odgovor.Jel zna neko kako se obracunava neoporezivi iznos otpremnine kod lica za cijim radom je prestala potreba (teh.visak)?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I mene ovo interesuje, bilo bi dobro ako bi neko dao odgovor.Jel zna neko kako se obracunava neoporezivi iznos otpremnine kod lica za cijim radom je prestala potreba (teh.visak)?
Hvala koleginici koja mi je poslala odgovor a glasi:I mene ovo interesuje, bilo bi dobro ako bi neko dao odgovor.
I mene ovo interesuje, bilo bi dobro ako bi neko dao odgovor.
Izvini Ljiljo ako mozes da mi pomognes jos oko ovoga...Obveznik koji se bavi ugostiteljskom delatnoscu da li ima pravo odbitka prehodnog poreza na sporet i frizider? Po clanu 29 nema pravo odbitka poreza na elektricne aparate za domacinstvo ali ih on ovde koristi za obavljanje delatnosti ugostiteljstva...
Preduzetnik, obveznik PDV izvrsio je uslugu popravke -servisiranje putnickog automobila pravnom licu, obvezniku PDV, kojem putnicki automobil sluzi kao OS(za prevoz direktora).Objasni da li primalac usluge servisiranja putnickog automobila ima pravo na odbiitak preth.poreza? Ako moze neko od kolega ko polaze poreze da priskoci u pomoc...Ja mislim da ima pravo jer automobil koristi za obavljanje delatnosti.