Kakva su Vasa iskustva sa pripremanjem ispita 2.7, 2.8 i 2.9? Da li je realno spremiti sva tri za jedan rok...? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakva su Vasa iskustva sa pripremanjem ispita 2.7, 2.8 i 2.9? Da li je realno spremiti sva tri za jedan rok...?![]()
Jeste, ako počneš da učiš na vreme![]()
Ostavi mi mail pa ću da ti prosledim sve što imam od tih ispita.
Da li bi ste pustili i meni na meil sta treba za pripremu ispita 2.7, 2.8 i 2.9 nov sam u tome a hteo bih da spremam za jun.Jeste, ako počneš da učiš na vreme![]()
Ostavi mi mail pa ću da ti prosledim sve što imam od tih ispita.
Поштовани , ја се тек спремам да отпочнем процес полагања за први ниво - рачуновођа , и планирам да до јуна спремам испите од 1,1 - 1,5 , тако да би ми веома значило , уколико имате , посаљете било какве скрипте , питања или било који други материјал или савет који ми може помоћи у овом процесу. И да ме упутите да ли се и где могу набавити половне књиге које су неопходне.
Хвала
Kolege, ako neko ima nesto za ispit 1.8 bila bih zahvalna da mi posalje![]()
Ostavi mail poslacu ti sve sto imam u elektronskom obliku. Ispiti su dosta teski, mislim da su ti svih 5 previse za jedan rok, ali sto da ne ,pokusaj.
I ja sam zavrsila drzavni fax i priznali su mi 4 ispita, mojoj drugarici su priznali 5 a isto je zavrsila drzavni ali nismo ista generacija. Mislim da mozes da racunas na jedno 4-5 ispita ali moras da im predas plan i program ispita sa faxa pa ti onda oni na osnovu toga odgovore. Ispiti se naravno placaju,a ako kod njih kupujes literaturu i to debelo platis. Za knjige i skripte mozes da se snadjes ovde na forumu. Pre svakog ispitnog roka se odrzava pripremna nastava koja se naravno placa. Informacije oko cena imas na sajtu savezaMože li neko da mi kaže kojih se ispita oslobađa za ovlašćenog računovođu, ako neko ima završen državni Ekonomski? Ja sam završila finansije, bankarstvo, i ne znam šta bi mi priznali.
I da pitam, kako se finansijski sve to reguliše? Plaćaju se samo ispiti ili...? Imaju li neka predavanja koja se plaćaju ili kako..? Kakve su cene ispita i slično?
Hvala!
Jedno samo pitanje tj. konstatacija ! Da li ste vi ljudi svesni da te licence niko ne traži i da nisu validne ! Licence za osiguravače izdaje NBS ( čitaj državna institucija ) a ne neko udruženje ili ti asocijacija ! Ovakvu vrstu licence ili ti sertifikata može da vam izda svako ko ima štampač i neki pečat
Unapred hvala![]()
Jedno samo pitanje tj. konstatacija ! Da li ste vi ljudi svesni da te licence niko ne traži i da nisu validne ! Licence za osiguravače izdaje NBS ( čitaj državna institucija ) a ne neko udruženje ili ti asocijacija ! Ovakvu vrstu licence ili ti sertifikata može da vam izda svako ko ima štampač i neki pečat
Unapred hvala![]()
Ostavi mail poslacu ti sve sto imam u elektronskom obliku. Ispiti su dosta teski, mislim da su ti svih 5 previse za jedan rok, ali sto da ne ,pokusaj.