Pa kako nekom priznaju 4 nekom 5Jel treba samo da se posalje potvrda sa fakulteta o polozenim ispitima? Za koliko vremernski Komisija odluci o tome?
potrebna je potvrda sa fakulteta o polozenim ispitima. Komisija odlucuje u roku od 2-15 dana.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa kako nekom priznaju 4 nekom 5Jel treba samo da se posalje potvrda sa fakulteta o polozenim ispitima? Za koliko vremernski Komisija odluci o tome?
potrebna je potvrda sa fakulteta o polozenim ispitima. Komisija odlucuje u roku od 2-15 dana
Znaci ja naspisem zahtev komisiji za priznavanje ispita i prilozim potvrdu sa fakuilteta o polozenim ispitima. I tad ne placam nista jel da? Onda po dobijanju odgovora od komisije prilikom prijavljivanja ispita u odredjenom roku zaokruzujem te ispite koje su mi priznali s timsto ih samo platim ali ne polazem? Jel sam u pravu?
Tako je. Zahtev za komisiju je popunjena prva strana za prijavljivanje ispita, samo da bi imali tvoje podatke. Mene su posle zasedanja te Komisije obavestili o priznatim ispitima telefonom, a onda sam dobila I postom napismeno. Potrebna je I jedna fotografija formata za pasos, naknadno. Ostatak znas. Platis punu cenu, prijavis te ispite I ne moras da ih polazes ;-). Polazes I prijavljujes ostatak.potrebna je potvrda sa fakulteta o polozenim ispitima. Komisija odlucuje u roku od 2-15 dana
Znaci ja naspisem zahtev komisiji za priznavanje ispita i prilozim potvrdu sa fakuilteta o polozenim ispitima. I tad ne placam nista jel da? Onda po dobijanju odgovora od komisije prilikom prijavljivanja ispita u odredjenom roku zaokruzujem te ispite koje su mi priznali s timsto ih samo platim ali ne polazem? Jel sam u pravu?
Tako je. Zahtev za komisiju je popunjena prva strana za prijavljivanje ispita, samo da bi imali tvoje podatke. Mene su posle zasedanja te Komisije obavestili o priznatim ispitima telefonom, a onda sam dobila I postom napismeno. Potrebna je I jedna fotografija formata za pasos, naknadno. Ostatak znas. Platis punu cenu, prijavis te ispite I ne moras da ih polazes ;-). Polazes I prijavljujes ostatak.
Hvala ti puno na pomoci. Dosta si mi razjasnila. E sad nesto vezano za samu proceduru polaganja. Koliko je obimna literatura? Koliko se trazi? Kakav je postupak polaganja? Ako bi mogla jos malo da mi pomognes![]()
Au ljudi bilo je baš čupavo na 2.8, kakvi su vaši utisci,,,
Au ljudi bilo je baš čupavo na 2.8, kakvi su vaši utisci,,,
Jeste. Da li se sećaš koliko ti je iznosila razređena zarada po akciji( preko 4800)? Kamata na godišnjem nivou? konsolidovani bilans u zadnjem zadatkuu?
Pozdrav
Da, da i meni je zarada preko 4800, bilans ko nsolidovani preko 800 000 pasiva i aktiva. Kamata 6000000, ja rekla da se kapitalizuje samo 2 mil. Sta vi mislite?
Kamatu sam isto tako uradila.
Za zaradu se ne sećam tačno, znam da mi je ponder. pros. br. akcija bio 12690 i koji dinar. Ne sećam se iznosa dobiti pa da proverim. Broj akcija koje se dobijaju konvertovanjem je bio 7000.
potrebna je potvrda sa fakulteta o polozenim ispitima. Komisija odlucuje u roku od 2-15 dana
Pismeno se obratite, Savezu racunovodja i Revizora Srbije, konkretno podnesite molbu Komisiji za razmatranje od oslobadjanja polaganja ispita shodno vasem nastavnom planu i programu koji ste pohadjali i zavrsili na fakultetu. Takodje Vam je neophodna potvrda sa fakulteta o zavrsenim ispitima za sve 4 godine, koju prilazete u kopiji. Komisija Vam pismeno odgovori da li i koliko ispita Vas oslobadja. Tako je bilo u mom slucaju, odgovorili su mi za 15-ak dana, telefonom i pismeno na kucnu adresu..
Zahtev za oslobadjanje se ne taksira, tj ne placa se, tek nakon toga prijavljujete tj. placate te ispite od kojih ste oslobodjeni, ali ih naravno ne polazete, ali placate i polazete one ispite za koje Vas komisija nije oslobodila.
Da i kod mene su te cifre u pitanju. Sve su iste. JeeeeeeeNadam se da cemo proci.
![]()
Ja sam isto kapitalizovala kamatu i u prvoj polovini 2014.
A niste kapitalizovali i deo kamate za 2014?
Ja sam kapitalizovala celu za 2013 godinu i posto je projekat radjen i u prvoj polovini 2014 tako da sam kapitalizovala i pola kamate iz 2014. Sta mislite?
Ako se dobro sećam postavke izgradnja je trajala od juna 2013 do juna 2014. To je zapravo period pribavljanja, pa su to troškovi koji se mogu kapitalizovati...
Поштовани , ја се тек спремам да отпочнем процес полагања за први ниво - рачуновођа , и планирам да до јуна спремам испите од 1,1 - 1,5 , тако да би ми веома значило , уколико имате , посаљете било какве скрипте , питања или било који други материјал или савет који ми може помоћи у овом процесу. И да ме упутите да ли се и где могу набавити половне књиге које су неопходне.
Хвала