Dragana993
Početnik
- Poruka
- 4
Cao, da li neko ima neki test, skriptu bilo sta iz cega je ucio za ispit 1.8 SASTAVLJANJE FINANSIJSKIH IZVESTAJA ? Bila bih vam vrlo zahvalna ako bi mi poslali na mejl mirkovic93kg@hotmail.rs
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kolege, ima li neko neke informacije u vezi 2.7? Da li je neko bio na pripremnoj nastavi, koji bi zadaci mogli biti? I ako neko može da odgovori na pitanje koje je teoretsko, a provlači se u ranijim rokovima, a to je: "Objasnite termine obračun troškova po aktivnostima i pokretači/uzročnici troškova? Nisam mogao da kupim knjigu, jer nisam u zemlji, pa učim iz skripti, pa ako bi neko bio ljubazan da odgovori.I, da li možda neko ima knjigu u elektronskoj formi? Pozdrav!
Poštovane kolege,
ako neko ima testove iz 2010,2011,2012,2013 ili 2014 god za ispit 1.7, 1.8 i 1.9, molim vas da mi pošalje na e-mail: jacap84@yahoo.com
Hvala, pozdrav
Na troskove prevoza radnika se placa samo porez i to samo na iznos iznad neoporezivog dela tako da je u pitanju zamka.
Kolege,
Da li je neko bio na konsultacijama za ispit 2.6 zanima me da li će u zadacima biti potrebno da se navede poreska prijava koja se podnosi iz razloga što sada postoji samo PPP PD?
Hvala unapred na odgovoru.
Pozdrav.