Savez računovođa i revizora Srbije

• Začetnik teme Začetnik teme bobos
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
mog iskustva, za polaganje ispita 2.7, dovoljno je koristiti rezime (excel fail s objašnjenjima, rešenjima i postavkama - veoma korisno) i skriptu s ispravnim rešenjima koju sam dobila od jedne koleginice (jer ima i onih s pogrešnim postavkama i veoma su konfuzne i, po meni, baskorisne), a onda "zaleći" i učiti nekoliko sati (min 2-3) dnevno, oko mesec dana, i uspeh je zagarantovan. Ako neko nema pomenute skripte i rezime, neka ostavi e-mail adresu, pa ću poslati. Čestitam svima koji su položili, a posebno zahvaljujem svima koji su mi pomogli i poslali materijal za spremanje ispita.[/QUOTE]

Draga koleginice, molila bih ako nije problem i meni materijal za 2.7 na email dragica.lazic68@gmail.comNaravno ako imas nesto da je zaista dobro i za 2.1,2.2. Hvala unapred!

Iz mog iskustva, za polaganje ispita 2.7, dovoljno je koristiti rezime (excel fail s objašnjenjima, rešenjima i postavkama - veoma korisno) i skriptu s ispravnim rešenjima koju sam dobila od jedne koleginice (jer ima i onih s pogrešnim postavkama i veoma su konfuzne i, po meni, baskorisne), a onda "zaleći" i učiti nekoliko sati (min 2-3) dnevno, oko mesec dana, i uspeh je zagarantovan. Ako neko nema pomenute skripte i rezime, neka ostavi e-mail adresu, pa ću poslati. Čestitam svima koji su položili, a posebno zahvaljujem svima koji su mi pomogli i poslali materijal za spremanje ispita.

Moze li i meni materijal za 2.7 na email dragica.lazic68@gmail.com. Hvala unapred!

Pozdrav svima,

od ovog trenutka bicu nadam se stalni posetilac, tj. aktivni korisnik ovog foruma. Citam forum od 1 stranice, kako bih odlucio kako da pocnem sa polaganjem (Ovlašćeni računovodja), odnosno sa kojim ispitom da krenem. Takodje, interesuje me i sta me ceka u naredne dve-tri godine, odnosno dok ne dodjem do cilja. Procitao sam prvih 50 strana i nemam reci za nesebicnost, saradnju i pomoc koju jedni drugima pruzate na ovaj nacin. Zeleo bih da VAS sve pohvalim, jer ovaj forum zaista puno znači, olaksava ucenje i polaganje jer smo skoro svi u obavezama kako porodicnim tako i poslovnim, i nemamo puno vremena za ucenje kao kad smo bili studenti. Ja cu sigurno dati svoj maksimalni doprinos i biti aktivan ucesnik u buducem periodu.

Ukoliko neko ima neki savet, skriptu i sl. ako moze neka mi posalje na milancica64@gmail.com, ili neka napise na forumu.

Ja imam sve nove knjige-literaturu koje sam dobio na koriscenje od preduzeca u kom radim, a ako mogu da pomognem pisite.

Možete li i meni isti materijal (2.7) da prosledite?
duvalentirovic@gmail.com

- - - - - - - - - -

,,Iz mog iskustva, za polaganje ispita 2.7, dovoljno je koristiti rezime (excel fail s objašnjenjima, rešenjima i postavkama - veoma korisno) i skriptu s ispravnim rešenjima koju sam dobila od jedne koleginice (jer ima i onih s pogrešnim postavkama i veoma su konfuzne i, po meni, baskorisne), a onda "zaleći" i učiti nekoliko sati (min 2-3) dnevno, oko mesec dana, i uspeh je zagarantovan. Ako neko nema pomenute skripte i rezime, neka ostavi e-mail adresu, pa ću poslati. Čestitam svima koji su položili, a posebno zahvaljujem svima koji su mi pomogli i poslali materijal za spremanje ispita."

Možete li i meni da prosledite?
duvalentirovic@gmail.com

- - - - - - - - - -

Možete li i meni da prosledite (2.7)?
duvalentirovic@gmail.com

Pozdrav svima, treba mala pomoć... ja sam dipl.ekonomista ali trogodišnjeg fakulteta za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo, radim u firmi na mestu administrativnog poslovnog sekretara i mali deo racunovodstva, tj. fakturisem, blagajnu radim, knjizim i unosim ulazne racune, htela bih da se vise edukujem na tom polju pa me zanima da li imate neki savet za mene, da li je SRRS pravi izbor i po kom principu to funkcionise, da li odem tamo sa diplomom pa mi odrede nivo, br.ispita i da li postoje predavanja ili vezbe ili se samostalno spremi prijavi pa sta ti Bog da :) i da, koje su cene? hvala unapred, srdačan pozdrav!

mog iskustva, za polaganje ispita 2.7, dovoljno je koristiti rezime (excel fail s objašnjenjima, rešenjima i postavkama - veoma korisno) i skriptu s ispravnim rešenjima koju sam dobila od jedne koleginice (jer ima i onih s pogrešnim postavkama i veoma su konfuzne i, po meni, baskorisne), a onda "zaleći" i učiti nekoliko sati (min 2-3) dnevno, oko mesec dana, i uspeh je zagarantovan. Ako neko nema pomenute skripte i rezime, neka ostavi e-mail adresu, pa ću poslati. Čestitam svima koji su položili, a posebno zahvaljujem svima koji su mi pomogli i poslali materijal za spremanje ispita.

Draga koleginice, molila bih ako nije problem i meni materijal za 2.7 na email dragica.lazic68@gmail.comNaravno ako imas nesto da je zaista dobro i za 2.1,2.2. Hvala unapred![/QUOTE]

Molim vas da i meni pošaljete materijal za ispit 2.7 na e-mail aralicab@yahoo.com. Hvala unapred!

Postovanje svima

Kupujem svu potrebnu literaturu za sticanje zvanja racunovodja i ovlasceni racunovodja, ne trebaju mi racunovodstvene prekse to imam sva izdanja u poslednjih 6 godina, ako nekom treba mogu da saljem, posedujem sve knjige za pdv i za primenu kontnog okvira, sve skripte i skenirane dokumente za potrebne iste i to kupujem, primam na poklon, svaka pomoc je dobrodosla ponude i skripte saljite na mail slvk_22@yahoo.com

Hvala

Sve sto su mi koleginice poslale za 2.3 Upravljanje kadrovima podigao sam na sendspace:

http://www.sendspace.com/file/mncc1s

Moci ce da se skine narednih nekoliko dana...

Hvala koleginicama
Pozdrav
Jel moze ovo neko ponovo da postavi ili mi posalje materijal odavde na mail. Nije vise dostupno za skidanje, Treba mi sve sto imate za 2.3. Hvala. jovana_milovanovic@yahoo.com. Dajte neki savet. Imam knjigu,koliko je potrebna i odakle ste ucili? Hvala jos jednom svima!

Back