acoj2011
Obećava
- Poruka
- 88
LITERATURA ZA OVLAŠĆENOG RAČUNOVOĐU
OD 2.3 DO 2.9
0.6.3.7.0.3.9.1.0.3
OD 2.3 DO 2.9
0.6.3.7.0.3.9.1.0.3
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ako moze meni skripta na mjel perisic_ana@yahoo.com, hvala!
Iz mog iskustva, za polaganje ispita 2.7, dovoljno je koristiti rezime (excel fail s objašnjenjima, rešenjima i postavkama - veoma korisno) i skriptu s ispravnim rešenjima koju sam dobila od jedne koleginice (jer ima i onih s pogrešnim postavkama i veoma su konfuzne i, po meni, baskorisne), a onda "zaleći" i učiti nekoliko sati (min 2-3) dnevno, oko mesec dana, i uspeh je zagarantovan. Ako neko nema pomenute skripte i rezime, neka ostavi e-mail adresu, pa ću poslati. Čestitam svima koji su položili, a posebno zahvaljujem svima koji su mi pomogli i poslali materijal za spremanje ispita.
Cao ,
da li imas testove za predmet 2.2 ako imas da li bi mogla da mi prosledis na e-mail dackicadikic@gmail.com
Unapred hvala
Pozzzzz
Molim te posalji i meni testove za 2.6 Mail: anitadjoric@gmail.comMarija , jesu li rekli na koje zadatke da obratimo paznju , a sto se tice testova iz 2.6 imam ja nesto pa cu ti poslati
mog iskustva, za polaganje ispita 2.7, dovoljno je koristiti rezime (excel fail s objašnjenjima, rešenjima i postavkama - veoma korisno) i skriptu s ispravnim rešenjima koju sam dobila od jedne koleginice (jer ima i onih s pogrešnim postavkama i veoma su konfuzne i, po meni, baskorisne), a onda "zaleći" i učiti nekoliko sati (min 2-3) dnevno, oko mesec dana, i uspeh je zagarantovan. Ako neko nema pomenute skripte i rezime, neka ostavi e-mail adresu, pa ću poslati. Čestitam svima koji su položili, a posebno zahvaljujem svima koji su mi pomogli i poslali materijal za spremanje ispita.
Drage kolege molim Vas da me posavetujete da li je za 2.8 dovoljno da se uči samo iz skripti ili je potrebno koristiti i knjigu?
Hvala
Jel moze ovo neko ponovo da postavi ili mi posalje materijal odavde na mail. Nije vise dostupno za skidanje, Treba mi sve sto imate za 2.3. Hvala. jovana_milovanovic@yahoo.com. Dajte neki savet. Imam knjigu,koliko je potrebna i odakle ste ucili? Hvala jos jednom svima!Sve sto su mi koleginice poslale za 2.3 Upravljanje kadrovima podigao sam na sendspace:
http://www.sendspace.com/file/mncc1s
Moci ce da se skine narednih nekoliko dana...
Hvala koleginicama
Pozdrav
Ja uvek koristim knjigu. U junskom roku za ispit 2.8 prvi put sam koristila samo skripte i prvi put pala na ispitu....tako da je moja preporuka da pored skripti koristiš i knjigu.