Savez računovođa i revizora Srbije

• Začetnik teme Začetnik teme bobos
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Iz mog iskustva, za polaganje ispita 2.7, dovoljno je koristiti rezime (excel fail s objašnjenjima, rešenjima i postavkama - veoma korisno) i skriptu s ispravnim rešenjima koju sam dobila od jedne koleginice (jer ima i onih s pogrešnim postavkama i veoma su konfuzne i, po meni, baskorisne), a onda "zaleći" i učiti nekoliko sati (min 2-3) dnevno, oko mesec dana, i uspeh je zagarantovan. Ako neko nema pomenute skripte i rezime, neka ostavi e-mail adresu, pa ću poslati. Čestitam svima koji su položili, a posebno zahvaljujem svima koji su mi pomogli i poslali materijal za spremanje ispita.

ako moze meni skripta na mjel perisic_ana@yahoo.com, hvala!

Iz mog iskustva, za polaganje ispita 2.7, dovoljno je koristiti rezime (excel fail s objašnjenjima, rešenjima i postavkama - veoma korisno) i skriptu s ispravnim rešenjima koju sam dobila od jedne koleginice (jer ima i onih s pogrešnim postavkama i veoma su konfuzne i, po meni, baskorisne), a onda "zaleći" i učiti nekoliko sati (min 2-3) dnevno, oko mesec dana, i uspeh je zagarantovan. Ako neko nema pomenute skripte i rezime, neka ostavi e-mail adresu, pa ću poslati. Čestitam svima koji su položili, a posebno zahvaljujem svima koji su mi pomogli i poslali materijal za spremanje ispita.

Da li moze i meni skripta mail je maki.vasovic@gmail.com

Drage kolege,

prodajem literaturu za spremanje ispita 2.2 - Finansijske informacije za menadžment, koja je odlična i dovoljna za uspešno spremanje ispita.
Napominjem - u pitanju je očuvana knjiga, ne kopija. Ja sam je kupila u Savezu računovođa, izdavač Kaplan.

Pozdrav,
Biljana :)

Poslednja izmena od moderatora:

Koleginice, da li mozete da mi posaljete to sto imate za 2.7, mnogo bi mi pomoglo.Mail je jovanabikic@yahoo.com.Hvala unapred!

Back