Pozdrav svima, planiram da izađem u decembru na 2.1, 2.5 i 2.6 pa ako može neko da mi ukratko kaže nešto o tim ispitima ( kog tipa su pitanja, da li ima nešto na zaokruživanje, koliko traju, kako se boduje... ), bilo šta korisno. Hvala.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Iz mog iskustva, za polaganje ispita 2.7, dovoljno je koristiti rezime (excel fail s objašnjenjima, rešenjima i postavkama - veoma korisno) i skriptu s ispravnim rešenjima koju sam dobila od jedne koleginice (jer ima i onih s pogrešnim postavkama i veoma su konfuzne i, po meni, baskorisne), a onda "zaleći" i učiti nekoliko sati (min 2-3) dnevno, oko mesec dana, i uspeh je zagarantovan. Ako neko nema pomenute skripte i rezime, neka ostavi e-mail adresu, pa ću poslati. Čestitam svima koji su položili, a posebno zahvaljujem svima koji su mi pomogli i poslali materijal za spremanje ispita.
Iz mog iskustva, za polaganje ispita 2.7, dovoljno je koristiti rezime (excel fail s objašnjenjima, rešenjima i postavkama - veoma korisno) i skriptu s ispravnim rešenjima koju sam dobila od jedne koleginice (jer ima i onih s pogrešnim postavkama i veoma su konfuzne i, po meni, baskorisne), a onda "zaleći" i učiti nekoliko sati (min 2-3) dnevno, oko mesec dana, i uspeh je zagarantovan. Ako neko nema pomenute skripte i rezime, neka ostavi e-mail adresu, pa ću poslati. Čestitam svima koji su položili, a posebno zahvaljujem svima koji su mi pomogli i poslali materijal za spremanje ispita.
Ja imam nesto za 2.9. Posalji mail pa da ti prosledim literaturu.
Prodala bih kopiranu knjigu za 2.9 ( testove i moje beleske saljem gratis)
Cena bi bila samo onoliko koliko sam ja platila kopiranje.
Ako nekome trebaju testovi za 2.9 mogu da posaljem na e-mail.