Savez računovođa i revizora Srbije

• Začetnik teme Začetnik teme bobos
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pozdrav, i ja sam relativno nova u ovome, mada imam neke informacije- Literatura se kupuje u njihovoj knjižari koja se nalazi pored Saveza u Njegoševoj ili se naručuje porudžbenicom (pogledaj na njihovom sajtu), za 2.3.ne zman kakav je ispit, ja sam tog ispita oslobođena, priznali mi, a ispit 2.4. spremam za jun iz knjige i mogu ti reći da uopšte nije naivno. Ucim iz knjige, pitanja su različita i zaokružiti poniđeni odgovor, i kraća esejska i dva velika esejska koja nose po 20 ili 30 poena (izlazila sam u decembru). Za ispit 2.5 i ja tražim nekog sa knjigom da iskopiram, jer kosta 1500din a jako je mala, i mislim d nije teško...Eto, možda sam malo pomogla, a ako cujes nesto za knjigu 2.5 prosledi...
pozzz
Marija,da li bi htela da mi posaljes 2.4 (test) iz decembra 2013 ,naravno ako imas?Hvala unapred!!!

Poštovane kolege, da li je za spremanje ispita 2.9 (Revizija) dovoljna knjiga "Principi revizije" što se prodaje u savezu, pošto vidim da se pominje i knjiga od Andrića. I ako neko ima rješenje bilo kojeg zadatka iz prethodnih rokova, sa onim pasusima, ako nije problem da mi pošalje na mail lukic.vladan0812@gmail.com
I još jedno pitanje ako je neko već položio 2.6 Poreze, iz čega je najbolje spremiti ispit. Priručnik o pdv-u nisam htio da kupim juče, jer je skup, a i obiman, ne bih ga stigao ni prelistati do juna..:) Da li ima nešto slično tome u skraćenoj verziji za ispit?

Pozdrav svima i srećno u junu! :)

Poštovane kolege, da li je za spremanje ispita 2.9 (Revizija) dovoljna knjiga "Principi revizije" što se prodaje u savezu, pošto vidim da se pominje i knjiga od Andrića. I ako neko ima rješenje bilo kojeg zadatka iz prethodnih rokova, sa onim pasusima, ako nije problem da mi pošalje na mail lukic.vladan0812@gmail.com
I još jedno pitanje ako je neko već položio 2.6 Poreze, iz čega je najbolje spremiti ispit. Priručnik o pdv-u nisam htio da kupim juče, jer je skup, a i obiman, ne bih ga stigao ni prelistati do juna..:) Da li ima nešto slično tome u skraćenoj verziji za ispit?

Pozdrav svima i srećno u junu! :)

Meni su za poreze glavna literatura bili zakoni. Iz dohotka dobro provežbati sve moguće isplate (a u zakonu su ti navedene sve moguće situacije). Ako se još domogneš i Praksi tim još bolje, jer tu imaš na primerima objašnjene sve obračune kad je dohodak u pitanju.

Back