Gospođica Maćka
Zainteresovan član
- Poruka
- 120
KUPUJEM KNJIGU ILI KOPIJU KNJIGE 2.2
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Marija,da li bi htela da mi posaljes 2.4 (test) iz decembra 2013 ,naravno ako imas?Hvala unapred!!!Pozdrav, i ja sam relativno nova u ovome, mada imam neke informacije- Literatura se kupuje u njihovoj knjižari koja se nalazi pored Saveza u Njegoševoj ili se naručuje porudžbenicom (pogledaj na njihovom sajtu), za 2.3.ne zman kakav je ispit, ja sam tog ispita oslobođena, priznali mi, a ispit 2.4. spremam za jun iz knjige i mogu ti reći da uopšte nije naivno. Ucim iz knjige, pitanja su različita i zaokružiti poniđeni odgovor, i kraća esejska i dva velika esejska koja nose po 20 ili 30 poena (izlazila sam u decembru). Za ispit 2.5 i ja tražim nekog sa knjigom da iskopiram, jer kosta 1500din a jako je mala, i mislim d nije teško...Eto, možda sam malo pomogla, a ako cujes nesto za knjigu 2.5 prosledi...
pozzz
Poslala sam ti!
Ako nabavis nesto sto ja nemam, molim te da mi prosledis na mail.
Da li imate Andricevu knjigu u pdf-u?
Imam obe ali su prevelike za mail. ostavi skype kontakt
Katarina,
pocela sam da spremam 2.7. i mozda sam zainteresovana za tvoju ponudu oko pomoci. Javi mi se da se dogovorimo![]()
Imam obe ali su prevelike za mail. ostavi skype kontakt
Drage kolege, da li biste mogli i meni da prosledite materijal za 2.4 ?!Marija,da li bi htela da mi posaljes 2.4 (test) iz decembra 2013 ,naravno ako imas?Hvala unapred!!!
koleginice imate na http://www.*************/srrs pitanja i neka resenja iz prethodnih godina za sve predmete,osim 2.3.
Poštovane kolege, da li je za spremanje ispita 2.9 (Revizija) dovoljna knjiga "Principi revizije" što se prodaje u savezu, pošto vidim da se pominje i knjiga od Andrića. I ako neko ima rješenje bilo kojeg zadatka iz prethodnih rokova, sa onim pasusima, ako nije problem da mi pošalje na mail lukic.vladan0812@gmail.com
I još jedno pitanje ako je neko već položio 2.6 Poreze, iz čega je najbolje spremiti ispit. Priručnik o pdv-u nisam htio da kupim juče, jer je skup, a i obiman, ne bih ga stigao ni prelistati do juna..Da li ima nešto slično tome u skraćenoj verziji za ispit?
Pozdrav svima i srećno u junu!![]()