Savez računovođa i revizora Srbije

• Začetnik teme Začetnik teme bobos
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Drugari...treba mi pomoc za ispite 2.1 i 2.2 ....spremam ih za junski rok....a jos uvek sam na 2.1....koliko vremena treba za ova dva ispita??? Bojim se da necu stici...oba da spremim...kasno sam pocela inace da ucim.
Unapred hvala ...........:bye:

Frka nastaje zbog 2.1 jer koliko god ga spremala meni je izgledalo kao da mu nigde kraja nema. 6meseci da sam ga spremala ponovo bih pred ispit mislila da je trebalo još. A za 2.2 ne znam još uvek. Ja ga sad spremam 2.1 sam položila.

Pozdrav, i ja sam relativno nova u ovome, mada imam neke informacije- Literatura se kupuje u njihovoj knjižari koja se nalazi pored Saveza u Njegoševoj ili se naručuje porudžbenicom (pogledaj na njihovom sajtu), za 2.3.ne zman kakav je ispit, ja sam tog ispita oslobođena, priznali mi, a ispit 2.4. spremam za jun iz knjige i mogu ti reći da uopšte nije naivno. Ucim iz knjige, pitanja su različita i zaokružiti poniđeni odgovor, i kraća esejska i dva velika esejska koja nose po 20 ili 30 poena (izlazila sam u decembru). Za ispit 2.5 i ja tražim nekog sa knjigom da iskopiram, jer kosta 1500din a jako je mala, i mislim d nije teško...Eto, možda sam malo pomogla, a ako cujes nesto za knjigu 2.5 prosledi...
pozzz

Vladane javi šta si uradio sa priznavanjem,meni su u Savezu rekli da se ne mučim bez veze sa zahtevima i čekanjem jer nema osnova i sigurno mi neće priznati ništa. Sad sam za ovaj rok htela ponovo da proverim i isto su mi rekli...mada...možda samo Megatrend ne priznaju. Nadam se da ćeš proći dobro.

Zvao sam ih i rekli su mi da je prošla jedna komisija, i da su sve slučajeve odlučili sem mog i još jednog, moj su zadržali još malo da razmotre, pa čekam još, inače sam predao to sve 10-og marta! Javljam kad mi odgovore.

Frka nastaje zbog 2.1 jer koliko god ga spremala meni je izgledalo kao da mu nigde kraja nema. 6meseci da sam ga spremala ponovo bih pred ispit mislila da je trebalo još. A za 2.2 ne znam još uvek. Ja ga sad spremam 2.1 sam položila.

Hvala puno....bilo kakava informacija mi puno znaci....:worth:
Samo ne znam da li da prijavim oba ispita za jun (2.1 , 2.2)?????? ILi samo 2.1??????

[QUOTE="M&S";27668322]" jejaecc :Da li neko sprema ispite za ovlascenog JAVNOG racunovodju?"

jejaecc ja spremam ispite za Ovlascenog Javnog Racunovodju, u proslom roku polozila sam 3.5 za junski rok spremam 3.1. Sta ti treba?
Ima li jos neko ko sprema ispita za Ovlascenog Javnog Racunovodju?[/QUOTE]

Tek sad vidim poruku. Nema sta - bas sam agilna :/. Ja sam mislila da izlazim na 3.2 i 3.3. Za te ispite literaturu imam i ne cine mi se teskim. Kakav je 3.5? Na pvt mi posalji neki blizi kontakt da razmenjujemo informacije, jer nas je bas malo koji spremamo ispite za OJR.

Pozdrav svima. Da li je neko polagao ispite u savezu , a da je sa smera Finansije, bankarstvo i osiguranje. U pitanju je Ekonomski fakultet u Beogradu. Interesuje me sta se priznaje od ispita , tj.koji ispiti ostaju da se poloze?Hvala.

Ja sam zavrsila isti smer .Meni su priznali cetiri ispita. Najbolje je da prikupis dokumentaciju , odneses u Savez i sacekas odgovor komisije. Naravno i za priznate ispite se vrsi uplata kao da si ih polagala. Pozz

Da li neko moze da mi pomogne sto se tice knjiga za ovlascenog racunovodju:2.3.-knjiga kopirana ili oroginal,testovi,skripte,,2.4.-knjiga kopirana ili oroginal,testovi,skrpite, i 2.5-skripte ili testovi,zavrsio sam visu poslovnu i stvarno bi bio zahvalan za pomoc kolega,imam knjigu 2.5. kopirana moze zamenapolazem u junu,pomocicu i drugima sve sto budem znao prosledicu.

Drugari...treba mi pomoc za ispite 2.1 i 2.2 ....spremam ih za junski rok....a jos uvek sam na 2.1....koliko vremena treba za ova dva ispita??? Bojim se da necu stici...oba da spremim...kasno sam pocela inace da ucim.
Unapred hvala ...........:bye:

E ćao i ja spremam ova dva predmeta za ovlašćenog računovođu u junu. Možemo biti u kontaktu zajedno je lakše. Jel imaš neke informacije u vezi ispita?

Back