JOVANA BOLJEVIC
Početnik
- Poruka
- 11
Da li mozete da mi prosledite na e-mail literaturu od 2.3 do 2.9?LITERATURA ZA OVLAŠĆENOG RAČUNOVOĐU
OD 2.3 DO 2.9
0.6.3.7.0.3.9.1.0.3
Unapred hvala, pozdrav

e-mail: jovana.likic81@gmail.com
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li mozete da mi prosledite na e-mail literaturu od 2.3 do 2.9?LITERATURA ZA OVLAŠĆENOG RAČUNOVOĐU
OD 2.3 DO 2.9
0.6.3.7.0.3.9.1.0.3
Pitanje za one koji su spremali 2.9...
Dobila sam od koleginice koja je daaaavno polagala literaturu za 2.9:
- Prinicipi revizije, Rick Hayes, Arnold Schilder, Roger Dassen, Philip Wallage, Banja Luka 2002. g.
- Međunarodni standardi i saopštenja revizije, uveravanja i etike, IFAC, 2004.g.
Mogu li se osloniti na ovu literaturu za pripremanje ispita?
Da li neko sprema ispite za ovlascenog JAVNOG racunovodju?
Gresis, imam koleginicu koja je zvrsila privatni fax(ne znam tacno koji) i priznali su joj isti broj ispita kao i meni.Vladane sto se tice priznavanja ispita, sigurno nista nece da ti priznaju jer samo priznaju sa drzavnim faksom.
Puno ime Andrićeve knjige za polaganje revizije je?
Da li neko prodaje literaturu za 29 Interna revizija
Pozdrav koleginice,
Imam nešto od ranijih rokova za 1.6 i 1.5, pa ako želiš javi se na a.trpka@gmail.com da ti pošaljem to što imam.
Gresis, imam koleginicu koja je zvrsila privatni fax(ne znam tacno koji) i priznali su joj isti broj ispita kao i meni.
Jel ima neko skriptu ili link za skriptu 2.2? Hvala. I javno hvala koleginici hellen za nesebičnu pomoć!
DO KAD SU PRIJAVE ZA JUNSKI ROK?
Pozdrav! Da li neko zna kada je dodela licenci?