Postovani,zelela bih da polazem ispite ya licencu ovlascenog revizora i internog revizora....Molila bih nekoga da mi kaze gde se polaze i kako....hvala....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Postovani,zelela bih da polazem ispite ya licencu ovlascenog revizora i internog revizora....Molila bih nekoga da mi kaze gde se polaze i kako....hvala....
Da li neko ima zadatak sa predhodnih konsultacija. Takav isti je bio na predhodnom ispitu.može li neko da mi pošalje na meil biljana.borocki@gmail.com HVALA
ima li ko da polaze 2.9. da se konsultujemo oko misljenja?
polazem ja, jesi li resila testove? xellenr@gmail.com
javi se na tzivanovic@yahoo,comresavala sam a za ponesto sam u nedoumici
Da li bi neko mogao da mi pomogne oko zadatka za poreski sistem? U pitanju je zadatak 13. jun 2011. Zakup nepokretnosti. Da li iznos tekućeg održavanja(konkretno slavina 4.500 din) ulazi u ukupan bruto iznos zakupnine. Rekonstrukcija objekta od 1.1564.400 se računa. Ja mislim da ne ulazi iznos za slavinu jer spada u tekuće održavanje?! Da li neko misli drugačije? Pozdrav i hvala!!!
Da li neko ide na konsultacije za 2.9?
Molim da nam javi šta je bilo.
Pozdrav
i meni![]()
koleginice topalovicka da li ste možda skoro polagali informacione, kako se rade zadaci. meni je to prvi ispit, nisam baš sigurna...