Ninoslava84
Obećava
- Poruka
- 53
Kolege, da li neko sprema 2.7, da razmenimo misljenja?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kolege, da li neko sprema 2.7, da razmenimo misljenja?
Mozes i da joj iskopiras i posaljes pouzecem![]()
Na žalost su sve ljubazne kolege iz ns-ahvala kolega do neba u svakom slucaju!
Drage kolege,da li je za konsultativnu nastavu neophodno slati prijavu ili je moguće pojaviti se se sa dokazom o uplati bez prethodne prijave? Ne mogu pre sutra po podne da znam hocu li moci u subotu na 2.6 tako da ne znam sta da radim....
Ja pripreman 2.7 za decembarski rok. Da li si mozda planirala da ides na pripremnu nastavu u nedelju?
Hahahaha, hellen1 koleginice, ulepsala si mi dan svojim komentarom.![]()
DA LI NEKO IMA DODATNU LITERATURU ZA 2.2 ONAJ OKVIR I IAS 1,2, 14 AKO MOZE DA MI POSALJE NA MAIL COMI1986@GMAIL.COМ?
UNAPRED ZAHVALNA
Molim sve kolege za 2.6 poreska prijava za prenos apsolutnih prava:u roku od deset ili u roku od 30 dana...poludeću od izmena zakona!!!!!!!
Sent from my GT-I9300 using Forum mobile app
Hvala pomicilic daj mi link sa najažurnijim izmenama svih zakona,skidala sam sa parageafa gov je konfuzan. HvalaPrema Zakonu o porezu na imovinu, član 36:
"Član 36
Obveznik poreza na prenos apsolutnih prava dužan je da podnese poresku prijavu u roku od 30 dana od dana nastanka poreske obaveze u smislu
člana 29. st. 1. do 6. ovog zakona, sa odgovarajućom dokumentacijom potrebnom za utvrđivanje poreza."
Nema na čemu...Volela bih da mogu da pomognem, ali i sama sam poskidala Zakone sa paragrafovog sajta. Najbitnije je da pogledaš zaglavljezakona ( trebaalo bi da stoji br.Službenog glasnika-u kojem je objavljen zakon/13-po tome ćeš najlakše prepoznati da li je zakon ažuran ili ne):Hvala pomicilic daj mi link sa najažurnijim izmenama svih zakona,skidala sam sa parageafa gov je konfuzan. Hvala
Kolege, potrebna mi je pomoć oko obračunatroškova korišćenja sopstvenog automobila za sl. putovanje.
Kada računate 30% cene 1l super beznzina da li iznos zaokružujete bez decimala?
Primer: Zaposlenom se isplaćuje 30% cene 1l super benzina po pređenom kilometru. Cena 1l= 143 dinara. Zaposleni prešao 390 km.
143 x 30% = 42.9 da li se ovaj iznos zaokružuje na 43?
U zadacima na konsultacijama u rešenjima je dato 43 dinara da mu se priznaje po kilometru što značajno menja rezultat poreza u odnosu na to da smo uzeli 42.9 kao rezultat.
Pretpostavljam da tako treba jer je i u rešenjima zadataka dato 43 dinara.
Da li se ovo obavezno radi??? Na pređenih 300-400 km nije zanemarljiv iznos kod obračuna poreza.