nevena1006
Početnik
- Poruka
- 2
Postovane kolege,
Da li neko od vas ima bilo kakvu skriptu , zadatke za ispit 1.1
Hvala unapred !
Da li neko od vas ima bilo kakvu skriptu , zadatke za ispit 1.1
Hvala unapred !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kolege i koleginice da li je neko izlazio na 2.8 Finansijsko izveštavanje i da li može da mi pošalje detaljnije infrmacije? Hvala unapred
POSTOVANJE KOLEGINICE, STO SE TICE OVL.RACUNOVODJE NE PRIZNAJU TI SE NIKAKVI ISPITI ( AKO SI POLAGALA VISU 2 GODINE, JA TO IMAM) ALI NAJBOLJE DA IH POZOVES I PITAS, DACE TI SVE INFORMACIJE KOJE SU TI POTREBNE ZA SAM START.Pozdrav svima!
Nova sam na temi, imam nekoliko pitanja.
Zavrsila sam Visu poslovnu skolu, odsek za finansije i racunovodstvo. Da li postoji mogucnost da mi priznaju nesto od ispita, za raconovodju ili ovlascenog racunovodju?
Nemam mnogo iskustva na ovim poslovima, u firmi radim na pripremi dokumentacije za agenciju koja odradjuje glavni deo knjigovodstva. Kakve su sanse da se ispiti prodju bez iskustva u poslu, samo ucenjem po knjigama/skriptama?
Trece, na osnovu cega se utvrdjuje radno iskustvo na tim poslovima? Mogu li da donesem potvrdu iz firme o poslovima koje radim, ili se priznaje samo Ugovor o radu?
Cetvrto, I najvaznije, ima li svrhe upustati se u sve to?Racunam da bi sertifikat pomogao u trazenju nekog boljeg posla, ne znam da li je tako i u praksi? Kakva su vasa iskustva?
Dosta za prvo javljanje, pozdrav svima![]()
POSTOVANJE KOLEGINICE, STO SE TICE OVL.RACUNOVODJE NE PRIZNAJU TI SE NIKAKVI ISPITI ( AKO SI POLAGALA VISU 2 GODINE, JA TO IMAM) ALI NAJBOLJE DA IH POZOVES I PITAS, DACE TI SVE INFORMACIJE KOJE SU TI POTREBNE ZA SAM START.
RADNO ISKUSTVO UPISUJES SAMA ALI GA ZAISTA MORAS I IMATI.
NA OSNOVU MOG KRATKOG ISKUSTVA SA ISPITIMA MISLIM DA SE MOZE I BEZ ISKUSTVA ALI JE ZASIGURNO MNOGO LAKSE AKO IMAS I ISKUSTVO U POSLU.
STO SE TICE SERTIFIKATA, ZA SAD ON NIJE OBAVEZAN, ALI AKO TI JE U CILJU DA NAPREDUJES I RADIS U NEKIM OZBILJNIJIM FIRMAMA, SVAKAKO IMAS PREDNOST, A KO ZNA STA MOZE DA SE DESI SUTRA U NASOJ ZAMLJI "CUDA".
JA GDE GOD SAM TRAZILA POSAO TRAZILI SU MI I TO KAO NEKU VRSTU KOMPETENCIJE I POTVRDE ZNANJA, TAKO DA SAMA PROCENI.
NADAS SE DA NISAM UDAVILA.
POZZZ![]()
zvao sam vise puta savez.. kazu pocetkom oktobra.. nadm se da ce i biti tako-Pitam kolege koji su polozili sve ispite, da li su dobili obavestenje od SRRS. Zna li iko kada ce biti uruceni certifikati!
zvao sam vise puta savez.. kazu pocetkom oktobra.. nadm se da ce i biti tako![]()
ja nisam jos dobio nikakvo obavestenje, nadam se da ce stici ovih dana......![]()
Na koji e-mail da ti posaljem?Kolege iz koje knjige da spremam reviziju 2.9, ako imate materijal za 2.9 molim vas da mi prosledite![]()
Zdravo drugari,
planiram u decembru da izadjem na 2.4.Ima li neko nesto od testova iz prethodnih rokova? Gledala sam na mediafare,ali su ispiti jos iz 2011.godine.Mozete mi to proslediti na j.petrovic.kg@gmail.com
Ako nekome treba pomoc za ispite za racunovodju,imam dosta literature,pa mogu da saljem.
ja sam izlazila u junu..ispit je bar meni bio lak..sve zavisi koliko se u praksi sreces sa standardima...MRS i MSFI i konsolidacija vuku najvise poena
Jel ti bi se rešila te literature ili ti treba za uspomenu i dugo sećanja.Stigao postar, polozeni 2.1 i 2.4, idemo dalje