Savez računovođa i revizora Srbije

• Začetnik teme Začetnik teme bobos
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pozdrav svima,
treba da polazem 2,2 ;2,6; 2,7 ;2,8; 2,9..Ako neko moze da mi da bliže informacije od obimnosti ispita i gde bi se mogla nabaviti polovna literatura i ima lin sanse da se neki od ovih prijavi za jun imajuci u vidu da je jun blizu...a naravno svi radimo i imamo porodicu itd
Hvala

Ostavi email adresu ili omoguci da ti posajem privatnu poruku.

Pozz

POZDRAV SVIMA,

SPREMAM ZA JUN 2.6 I 2.7 PA MI TREBA NEKI SAVET KOLEGA KOJI SU POLOZILI OVE ISPITE, KAKAV JE TEST, NA STA POSEBNO STAVLJAJU AKCENAT I NAJVAZNIJE, DA LI POREZI MOGU DA SE PRODJU SAMO UCENJEM ONOGA STO JE NA TESTOVIMA JER MI JE F. MENADŽMENT PRETEZAK ISPIT I NA NJEGA MI ODLAZI BAS PUNO VREMENA:dash:

Poslednja izmena:
Dobar dan. Da li mozete da mi posaljete e-knjigu za ispit 2.7 pod nazivom Finansijski menadzment i kontrola. Moj e-mail je: vuto70@mail.ru i moja skype adresa je: vlada.stojkovic. Ako je moguce i ako imate, potrebna mi je i skripta za koju sam cuo da je bila aktuelna na konsultacijama u Novembru 2012. godine za ispitni rok Decembar 2012. godine. Unapred hvala i pozdrav.

Poslacu ti obe knjige u e-formatu preko skype-a, nema potrebe da kupujes, samo mi privatno ostavi skype name da te dodam. Upload je gotovo pa nemoguc jer je scan knjiga prevelik i za upload na bilo kom od servisa.

Koleginice, da li mozete da mi posaljete e-knjigu za ispit 2.7 ACCA FINANSIJSKI MENADZMENT I KONTROLA na e-mail adresu: vuto70@mail.ru ili na skype adresu: vlada.stojkovic. UNAPRED ZAHVALAN. Pozdrav.

LJUDI,
HOCE LI NEKO REĆI NESTO O ISPITIMA 2.6 I 2.7 :dash::dontunderstand:

Ja sam polagala ispit u decembru 2012. i bilo je dosta zadataka, ali je to skoro slicno sa testovima iz ranijih rokova, samo se mora obratiti paznja na nove poreske stope. Ako dobro izvezbas ranije testove onda nema problema. Obrati paznju na OPJ obrasce koji se uz koji obracun trebaju presati (OPJ, OPJ-1, OPJ-2,...), jer ja verovatno to nisam dobro uradila i prosla sam skoro na granici, a nisam uradila samo 2 zadatka od svih mogucih. Obrati paznju na obracun dobiti, odnosno gubitka. Sta se kad priznaje ili sta se kad dodaje, a sta se oduzima. To je uglavnom isti princip, a razliciti brojevi. Takodje obrati paznju na Zakon o PDV i njegov clan 29., a takodje i na stope PDV-a. Nauci kad se sta priznaje, a kad ne. Toliko, ako ti nije jasno javi mi se. Pozdrav.

Back