Pozdrav kolegama! Treba mi mala pomoc, da li neko mozda ima literaturu za predmet Upravljanje kadrovima?
Ostavi email adresu ili omogući da ti pošaljem privatnu poruku.
Pozz
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrav kolegama! Treba mi mala pomoc, da li neko mozda ima literaturu za predmet Upravljanje kadrovima?
Pozdrav svima,
treba da polazem 2,2 ;2,6; 2,7 ;2,8; 2,9..Ako neko moze da mi da bliže informacije od obimnosti ispita i gde bi se mogla nabaviti polovna literatura i ima lin sanse da se neki od ovih prijavi za jun imajuci u vidu da je jun blizu...a naravno svi radimo i imamo porodicu itd
Hvala
2.1. I 2.6. SU U JUNU 2012 BILI VRLO SLICNI ONIM ISPITIMA IZ RANIJIH GODINA..SAMO KOD POREZA MALO VISE O AKCIZAMA A KOD 2.1.PITANJA KOJA KRUZE GODINAMA A ZADATAK O TRGOVINSKOM PREDUZECU.. MRS 8 I 10 I OBRACUN AM
jel ima neko test iz decembra 2012. za 2.7 ?
Molim te, pošalji i meni sve što imaš za 2.7 i 2.8 na mjelena2011979@yahoo.comostavi mail pa cu ti poslati !
Poslacu ti obe knjige u e-formatu preko skype-a, nema potrebe da kupujes, samo mi privatno ostavi skype name da te dodam. Upload je gotovo pa nemoguc jer je scan knjiga prevelik i za upload na bilo kom od servisa.
LJUDI,
HOCE LI NEKO REĆI NESTO O ISPITIMA 2.6 I 2.7![]()
Ako bi mi neko poslao sta ima od ispitnih testova za ispit Finansijske informacije za menadzment 2.2., bila bi do neba zahvalna!!! adresa mi je sanja34a@gmail.com