Dobro došla Milice,
Sve zavisi koji Ekonomski fakultet si završila i koji smer. Meni su recimo sa beogradskog priznali samo jedan ispit (2.3), koji nisam ni imao na fakultetu, ali nisam ni završio računovodstveni smer. To oko priznavanja ispita odradiš sa savezom, nazoveš ih i reći će ti šta ti je potrebno za priznavanje ispita, dovoljno je da im pošalješ molbu i kopiju dodatka diplomi ili potvrdu o položenim ispitima. Kopija dodatka diplomi ili potvrda o položenim ispitima je dovoljna ako imaju nastavni plan i program sa tvog fax-a, ako ne, onda moraš i to da im dostaviš (uglavnom imaju i sa privatnih fakulteta). Potom zaseda neka komisija za edukaciju i jave ti telefonom šta su ti priznali, svaki priznati ispit moraš da platiš da bi ti ga priznali.
Ispiti nisu obimni, bar ovi što sam ja polagao u decembru (2.4,2.5,2.6), mada sam čuo da su to jedni od lakših i manje obimnih, e sad sve je relativno, ako se susrećeš sa tim u praksi biće ti lakše, bar je meni tako bilo.
Što se tiče prolaznosti to bi trebalo pitati Savez, pogledaj prethodne postove vidiš da su svi položili.
Pozdrav,