Da li neko sprema 2.8 za ovaj rok? Da možemo međusobno da se pomažemo...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kolege, molim vas savet od nekog ko je polagao 2.9. koliko je tezak ispit, da li je dovoljno uciti iz andriceve knjige, da li imate pitanja iz prethodnih rokova? hvala unapred
Ja sam izlazila juna (prvi put sam izlazila uopste na ispite u SRRS) i polozila. Pitanja koja nose 3 boda su jako opsirna i iz knjige su (iz krajnje pragmaticnih razloga ja sam koristila Andricevu knjigu sa fakulteta, i eto polozila sam sa prilicno velikim brojem poena). Pisanje revizorskog izvestaja, koliko sam primetila, uvek se sastoji od toga da se pise uvodni pasus RI i iznese misljenje revizora na bazi napomena. U vezi sa revizorskim misljenjem ono sto sam primetila jeste da te Andric (ili onaj koji sastavlja test) bukvalno navodi, prethodno, pitanjima i odgovorima na ista koje misljenje treba da izneses u RI (u mom slucaju bilo je teorijsko pitanje u vezi negativnog misljenja, i na bazi samih napomena prilikom sastavljanja RI ja sam iznela negativno misljenje kao konacno (iako se mnogi plase da ga napisu, jer se kaze da se takvo misljenje "ne daje"; prateci prethodne testove - sa mediafirea, btw, obavezno tu iscitaj bosanske testove (mnogi cak i ne znaju da se nalaze na tom downloadu i neopravdano ih preskacu) - puno znace i pomazu) nasla sam da je isti princip). Analiza napomena, koje su date za sastavljanje RI, zahteva (barem sam takav utisak stekla) besprekorno poznavanje knjizenja (uzroka i posledica) i eventualne manipulacije u istim (sto ponovo nije moguce bez dobrog baratanja u evidenciji). Ostavi mail, i poslacu ti test iz juna 2012, i, doduse, sve ono sto imam, ali uglavnom je to sa mediafire-a i sasvim je dovoljno za prolaz (cak i vise od toga)
Ima li ko knjige (prodaja ili kopiranje) za 2.1 i 2.2???? Neka se javi na:bbojanabb@yahoo.com
Ima li ko knjige (prodaja ili kopiranje) za 2.1 i 2.2???? Neka se javi na:bbojanabb@yahoo.com
Imali neko knjige za 2.1; 2.2; 2.3;2.4;2.5 i neki dobar savet za nekoga ko krece sa pripremama za ispit - da li je moguce ovo sve ispolagati u decembarskom ispitnom roku![]()
Da li neko ima knjige za 2.4 i 2.6? Hvalaaa!![]()
Ja sam polagala 2.6. u junu prvi put i odmah sam položila.Sve one navedene knjige u srrs su uglavnom nepotrebne. Provežbaj zadatke sa mediafire, i eventualno da nabaviš rač.prakse za porez na dohodak građana i porez na dobit. Ali najbitniji su zadaci.
Drage koleginice i kolege,
planiram da pocnem polaganje ispita za Ovlascenog racunovodju u decembru pa bih vas zamolila ako neko ima skenirane knjige da mi posalje na mail pajaigaga@gmail.com.
I jos jedno pitanje, koliko je materijal sa Mediafire koristan za polaganje ispita?
Hvala unapred na pomoci i pozdrav svima!!!