MilanZivkovic90
Početnik
- Poruka
- 8
Da li neko zna u kojoj kopirnici i gde u beogradu mogu da nabavim potrebne kopije knjiga? Molim vas pomagajte...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li neko zna u kojoj kopirnici i gde u beogradu mogu da nabavim potrebne kopije knjiga? Molim vas pomagajte...![]()
Ja bih da ispravim kolelginicu:
Mesto gde ćeš polagati biraš po svojoj volji, to ne zavisi od mesta prebivališta koje se prijavi i koje postoji u bazi podataka.
Bila bih zahvalna koleginici kada bi mi ukazala na opciju u prijavi gde se to eksplicitno naglasava mesto polaganja, posto ja ne vidim da uopste postoji takva rubrika; jedino "Ispite prijavljujem za ispitni rok: _____________ 20___. godine" u kojoj se navodi rok "jun/decembar" i tekuca godina, ali ne i mesto?Bitno je samo da naglasiš na prijavi gde želiš da polažeš.
"Mesto testnog centra se ne bira svojevoljno" je oznacavalo to da se ne moze samo prijaviti ispit pa izaci na isti u bilo kom centru polaganja, jer se formira baza kandidata za svaki centar ponaosob.
Bila bih zahvalna koleginici kada bi mi ukazala na opciju u prijavi gde se to eksplicitno naglasava mesto polaganja, posto ja ne vidim da uopste postoji takva rubrika; jedino "Ispite prijavljujem za ispitni rok: _____________ 20___. godine" u kojoj se navodi rok "jun/decembar" i tekuca godina, ali ne i mesto?
Mesto polaganja se izvesno moze promeniti ukoliko se uz prijavu posalje dopis u formi molbe, sto se ne smatra arbitrarnim tj. svojevoljnim, obzirom da se upucuje molba SRRS-u za (trajnu ili privremenu) promenu mesta polaganja ispita, u svakom drugom slucaju mesto polaganja je po automatizmu na osnovu podataka u bazi.
Kako ne bih sirila dezinformacije, kontaktirala sam SRRS (preciznije, g-dju Radu Fisekovic) i dobila informaciju kojom sam vec raspolagala i navela je u prethodnom postu; ali sam bila zbunjena ovom "ispravkom" koleginice. Ako koleginica zna nesto vise od same sluzbe u SRRS-u bilo bi lepo da to podeli sa nama ostalima.
"Mesto testnog centra se ne bira svojevoljno" je oznacavalo to da se ne moze samo prijaviti ispit pa izaci na isti u bilo kom centru polaganja, jer se formira baza kandidata za svaki centar ponaosob.
Bila bih zahvalna koleginici kada bi mi ukazala na opciju u prijavi gde se to eksplicitno naglasava mesto polaganja, posto ja ne vidim da uopste postoji takva rubrika; jedino "Ispite prijavljujem za ispitni rok: _____________ 20___. godine" u kojoj se navodi rok "jun/decembar" i tekuca godina, ali ne i mesto?
Mesto polaganja se izvesno moze promeniti ukoliko se uz prijavu posalje dopis u formi molbe, sto se ne smatra arbitrarnim tj. svojevoljnim, obzirom da se upucuje molba SRRS-u za (trajnu ili privremenu) promenu mesta polaganja ispita, u svakom drugom slucaju mesto polaganja je po automatizmu na osnovu podataka u bazi.
Kako ne bih sirila dezinformacije, kontaktirala sam SRRS (preciznije, g-dju Radu Fisekovic) i dobila informaciju kojom sam vec raspolagala i navela je u prethodnom postu; ali sam bila zbunjena ovom "ispravkom" koleginice. Ako koleginica zna nesto vise od same sluzbe u SRRS-u bilo bi lepo da to podeli sa nama ostalima.
Ako neko ima pitanja iz decembarskog roka 2011. i junskog 2012. za Pripremanje finansijskih izvestaja, molim vas da mi posaljete na marijamrkvc@gmail.com.......hvala![]()
imas sve informacije na sajtu SRRS-a. Cena ispita je 3.400, a konsultacija 4.000 RSDKolika je cena polaganja za ovlascenog racunovodju?
konačno su stigli! položeni svi! čestitke svima!kazu da je dodela sertifikata u oktobru... ima li vas koji će ići na to?
Do kraja oktobra.Do kada je prijava ispita?![]()
Ima li ko knjige (prodaja ili kopiranje) za 2.4 i 2.6???? Neka se javi na: marinapo87@gmail.com