Da li neko ima ispitne zadatke iz prethodnih rokova,treba mi za ispit 1.7? ako ima neka mi posalje na mail jankovicmilena22@yahoo.com,unapred hvala...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kod otkuoa sirovina u Poreskim sistemima, kada je u pitanju otkup biljaka, kako se racuna zdravstvo..imam formulu zdr=(bruto-normirani troskovi)x22% Zasto je ovde stopa za zdravsto 22%?
pa i ja mislim da je greska jer je pio 11%x2=22% To me zanima, da li se placa PIO ili Zdravstvo?
Kod otkupa sumskih plodova, lekovitog bilja pio ide 22%, ne placa se zdravstvo., a za sekundarne sirovine nema pio ni zdravstvo SAMO porez.
Hvala, sad si nam razjasnila..kod sek.sirovina imamo ono umanjenje poreza 40%,samo to! Kod lekovitog bilja 22% pio!! Thanx![]()
I kod lekovitog bilja ima umanjenje poreza, isto se racuna kao sek sirovine, samo je razlika u doprinosima.
kazite mi nesto za 1.8 kakav je bio ispit u proslom roku
neka mi neko odgovori![]()
Evo ja cu ti odgovoriti,mada nista lepo nemam da ti kazem - u decembru,od prijavljenih 24 polozilo je samo 7-8 !!! Svi su popadali!!!
Ja nisam izlazila,ali drugarica jeste i kaze da je bilo katastrofa tesko. Sobzirom da je sada,u junskom roku prijavljeno samo oko 12 (kako su mi u Savezu rekli)
cenim da je dovoljan pokazatelj koliko je tezak ispit.
Ja sam ga prijavila,i izaci cu,pa sta bude.....
Ne znam da li si videla rasporede za polaganja? Sutra od 9-12h su strpali 6 razlicitih grupa (sa 1- 2 ispita,sa 2- ispita i sa 3- 2 ispita) Cim su toliko
grupa stavili u istom periodu,pretpostavljam da iz svake ima po 10ak prijavljenih...videcemo sutra...
Srecno!![]()
koju knjigu imas za reviziju?prodajem knjige za ovlascenog racunovodju
od 2.3 do 2.9
0.6.3.7.0.3.9.1.0.3
Danas sam izlazila na 2.7 - Evo ukratko šta je bilo od zadataka oslanjajući se na pripremnu nastavu maj 2011
- zadatak br. 4 (proces pudžetiranja - fiksni budžet)
- zadatak br. 9 (planiranje)
- zadatak br.14 (diskontovani gotovinski tok)
- zadatak br. 21 (faktoring - domaće i ino tržište)
- racio brojevi - dividende po akciji, pokrivenost dividendi, prinos na dividende, zarada po akciji..
- i zadatak iz poglavlja 10 - ispitno pitanje na strani 196 (to je kao novi zadatak koji se počeo pojavljivati na ispitu).
Druge cifre, tekst zadatka isti.
Mislim da je malo vremena da se odrade svi zadaci i zato savetujem da se zadaci dobro prvežbaju kako bi se stekla brzina.
I čini mi se da ispit nije bauk kao što sam ja dobila informaciju.
Evo ja cu ti odgovoriti,mada nista lepo nemam da ti kazem - u decembru,od prijavljenih 24 polozilo je samo 7-8 !!! Svi su popadali!!!
Ja nisam izlazila,ali drugarica jeste i kaze da je bilo katastrofa tesko. Sobzirom da je sada,u junskom roku prijavljeno samo oko 12 (kako su mi u Savezu rekli)
cenim da je dovoljan pokazatelj koliko je tezak ispit.
Ja sam ga prijavila,i izaci cu,pa sta bude.....
Ne znam da li si videla rasporede za polaganja? Sutra od 9-12h su strpali 6 razlicitih grupa (sa 1- 2 ispita,sa 2- ispita i sa 3- 2 ispita) Cim su toliko
grupa stavili u istom periodu,pretpostavljam da iz svake ima po 10ak prijavljenih...videcemo sutra...
Srecno!![]()
koliko je poena dovoljno da se prodje ispit? Statistike koje si iznela su uzasne, ne mogu da verujem sta su pa mogli toliko da zakomplikuju, pa da toliko ljudi padne
Kolege da li ste sigurni da se sa 50 bodova prolazi, ja mislim da je ipak potrebno 51 bod. Ako neko zna neka me ispravi. Pozz