acoj2011
Obećava
- Poruka
- 88
prodajem knjige za ovlascenog racunovodju
od 2.3 do 2.9
0.6.3.7.0.3.9.1.0.3
od 2.3 do 2.9
0.6.3.7.0.3.9.1.0.3
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
drugarijel učite? nešto sam zaboravila... kad budu ispiti? prva i druga nedelja juna ili neki drugi datumi?
Kolege,
Potrebno mi je iz MRS / MSFI (2009) Okvir, IAS 1, 2 i 14. Molim vas da ako neko ima ovo u elektronskoj formi da mi pošalje na mail medicjovana@yahoo.com.
Hvala!
Drugari, da li je neko bio vredan i uceci UPRAVLJANJE KADROVIMA koje je preobimno sastavio skriptu tj. sazetiju verziju knjige. Ukoliko jeste svi mi koji se trenutno zalazemo oko tog predmeta bili bi prezadovoljni kad bi je podelio sa nama. Ako ima neko takav moj mail za slanje je isadora7@hotmail.rs
Na 2.7 budu samo zadaci, i to učiš po onoj skripti sa predavanja, trebalo bi da je ima na mf, ako ne možeš da nađeš pošalji mi mail na pp pa cu ti poslati... tu ima nekih 20ak zadataka, od njih bude 5 i to je to! moraš samo dobro da uvežbaš jer na ispitu nema vremena da se vraćaš i da puno razmišljaš, ali sa druge strane ako dobro uvežbaš vremena je sasvim dovoljno da se uradi
Imas na sajtu Ministarstva finansija MRS http://www.mfin.gov.rs/pages/issue.php?id=6541
Zdravo drugari,
ima li neko ispitna pitanja iz decembra 2011. za 2.4.Toliko je bio obiman ispit da nisam stigla sve da uradim,čak ni da ih prepišem.