Prijava ispita do kraja meseca kontaktirala sam savez. Ako neko moze da mi posalje pitanja iz decembra za 2.1. na vljutovac@orion.rs
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li moze neko da mi kaze sta je najbitnije iz kadrova? Knjiga je preobimna, sa dosta nepotrebnih objasnjenja..I kako uopste izgleda ispit,da li su samo pitanja na zaokruzivanje ili mozda cak i neki zadaci-slucajevi? Bila bih zahvalna ako bi mi neko odogovrio..POZZ
Na testu iz decembra koji sam ti poslala tacno vidia kakav je ispit..prvo pitanje ti je case study, znaci daju opis neke firme, ko sta radi, odnosi..trlala..i onda pod a, b, c,...sta traze od tebe...prvo pitanje ti je tipa opis na skoro celoj strani...nema bitnih poglavlja, sve je bitno...knjiga je iz 2010, tako da je prilicnp skorija...prati pitanja posle svakog poglavlja..ja sam samo ta pitanja ucila i imala 70 poena. Znaci, pisi i svojim recima takodje, ako vidis da ne znas neko pitanje pisi sta mislis da bi moglo da bude...ja sam bar tako radila. Srecno!
Mislim da mozes da polazes ali sertifikat dobijas tek kada ispunis uslov za radni staz na mestu knjigovodje! Najbolje da nazoves Savez i raspitas se 011/33 43 140 Pozzda li neko zna da li se može polagati za računovođu , ako nemas radni staž a imaš radno iskustvo na računovodstvenim poslovima??
i koji su predmeti lakši za polaganje ?
Nema nista novosto je zes update-ovao jos onda to je to...
![]()
Jedino tu ja mogu proslediti sta je bilo u decembru 2011 za 2.3. posto sam tada polagala.
Prijava ispita do kraja meseca kontaktirala sam savez. Ako neko moze da mi posalje pitanja iz decembra za 2.1. na vljutovac@orion.rs