acoj2011
Obećava
- Poruka
- 88
prodajem knjige za ovlascenog racunovodju
menjam neku od knjiga za knjigu iz 2.8
0.6.3.7.0.3.9.1.0.3
menjam neku od knjiga za knjigu iz 2.8
0.6.3.7.0.3.9.1.0.3
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li neko sprema 2.2? Knjiga ima dosta gresaka, postoje li neka bitnija poglavlja za ispit?
Da li neko razume metod apsorpcije i metod marig.troska?
Pozdrav svima
Ja sam polozila 2.2, tacno je da postoje neka poglavlja u knjizi koja bitnija. Morala bih da pogledam.
Sta ti nije jasno oko metoda apsorpcije i metoda marginalnog troska? Kako mogu da ti pomognem?
Javi se na bozicab@orion.rs, mozda mogu da ti pomognem.
Pozdrav svima! Prvi put sam na forumu i interesuje me ako mi neko može dati informaciju da li je potrebno imati položeno za ovlašćenog računovođu ako se ima diploma ekonomiste za posao šefa računovodstva u školi jer koliko sam ja obaveštena, to nije utemeljeno u zakonu. Unapred hvala!
I pri Institutu za racunovodstvo i reviziju imas kurs,odrzava se u prostorijama saveza.
Citat Original postavio utorak
Pri Privrednoj komori N. Sada postoji sektor koji se godinama bavi edukacijom u raznim oblastima pa i u ovoj nasoj.
Mozda ti moze biti interesantno.
http://www.rpkns.com/sr/edukacije/12...venom-programu
Nikom ne bih preporucila kurs koji organizuje Privredna komora NS, mislim da je u saradnji sa Institutom za racunovodstvo i reviziju. Bila sam na istom pre mozda 2 godine, uzalud baceni novci i potroseno vreme, barem je tad tako bilo, senilan profesor od jedno 70 godina, koji je bukvalno preleteo gradivo, onaj ko nema neku polaznu osnovu, totalno je bio zalutao na tom kursu, ja sam imala neko znanje i iskustvo pre toga, ali taj kurs mi nista nije pomogao. Totalno razocarenje!
Mozda u saradnji sa Privrednom komorom Beograda ili Srbije,mislim da nema veze sa Institutom,ali nisam sigurna.Ja sam bila na kursu pre skoro 2 godine,profesorka je bila odlicna,zove se Mirjana.Na svako pitanje je imala odgovor,tacno se vidi da ima visegodisnje iskustvo,nema oblasti koju nije radila.Bas se trudila,radila polako,ali da bi ti sve prosla sto moze da se desi u knjigovodstvu trebaju godine i godine.Neko radi decenijama pa se nije susreo sa nekim stvarima.
Kurs je bio odrzan u saradnji Privredne komore NS i Instituta za ekonomiku i finansije, Beograd - http://www.ief.rs/public/ - sve u svemu, bio je katastrofalan, mozda je problem bio profesor, ali je bilo gubljenje i vremena i novca, treba se dobro raspitati koji su kursevi dobri i koji vrede nesto.
Da li je neko polagao skoro 2.4 Informacione sisteme, mo\e neka informacija o ovom ispitu.
hvala unapred