Ako neko prodaje knjigu iz kadrova i poreskih sistema neka mi se javi na pp!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel neko sprema 2.9?
Da li neko sprema Upravljanje kadrovima ? Kako vam ide? Imate li jos neka pitanja sem onih sa mediafire?
u tom slucaju to nije putnicko vozilo, vec terensko ili komercijalno , ... sto nije bio slucaj u ovom zadatku..Ja iz iskustva znam da za ugostiteljske objekte moze da se koristi pdv od goriva u slucajevima kada imaju kucnu dostavu!
Da, pripremam.
ja danas pocinjem, imas li neki savet... sta izbaciti, na sta staviti akcenat...Kolege, kako vam napreduje učenje revizije?
hvala Bokice... ima da osedim do tadaza 45 dana,znaci sledece godine!![]()
ja danas pocinjem, imas li neki savet... sta izbaciti, na sta staviti akcenat...
hvala
kolege, zna li neko odg na sledece pitanje iz Revizije?
sistem internih kontrola klijenta je...... ????
Sistem interne kontrole se sastoji od politika i procedura koje rukovodstvo uspostavlja u cilju osiguranja i izvršenja specifičnih ciljeva tj. postizanja cilja uprave vezanog za osiguranje u najvećoj mogućoj meri redovnog i uspešnog vodjenja preduzeća, uključujući poštovanje usvojenih politika , zaštitu sredstava, sprečavanje kradje ili greške, tačnost i kompletnost računovodstvenih evidencija i blagovremenu pripremu pouzdanih finansijskih podataka.kolege, zna li neko odg na sledece pitanje iz Revizije?
sistem internih kontrola klijenta je...... ????
NE ODUSTAJ...danas pocinjes? za nedelju spremas? svaka cast
ja sam odustala, nema sanse da stignem![]()
imas samo ova
Upravljanje kadrovima 2.3 – jun 2010.
-razlike izmedju supervizora i menadzera
-nabrojati odgovornosti supervizora
-prednosti i nedostaci internog regrutovanja kadrova
-izvori autoriteta
-efikasnost i efektivnost
-opasnosti na radu u kancelariji (racunovodstvu)
-bocna komunikacija
-disciplinske mere menadzmenta
-rizici prilikom odabira kadrova (tako nekako glasi pitanje)
*cisto da proverim da li su to sva koja se nalaze tamo... jer za nas se nalaze u dir 1.7
Sistem interne kontrole se sastoji od politika i procedura koje rukovodstvo uspostavlja u cilju osiguranja i izvršenja specifičnih ciljeva tj. postizanja cilja uprave vezanog za osiguranje u najvećoj mogućoj meri redovnog i uspešnog vodjenja preduzeća, uključujući poštovanje usvojenih politika , zaštitu sredstava, sprečavanje kradje ili greške, tačnost i kompletnost računovodstvenih evidencija i blagovremenu pripremu pouzdanih finansijskih podataka.
Znači: efikasnost i uspešnost poslovanja, pouzdanost finansijskog izveštavanja, uskladjenost sa postojećim zakonima i propisima i zaštita imovine su osnovni ciljevi.
Drage kolege da li neko ima ispitna pitanja za 1.7?