racunovodjaovlasceni
Obećava
- Poruka
- 94
U kom smislu stara?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
imam zapisano vecinu pitanja za 2.1. 2.5 2.4. i deo za 2.9 sa ovog roka. ako je ikome potrebno...
koleginice da li bi i meni mogla da posaljes ta pitanja ya 2.1.?? hvala unapred.. maja.bgkuba@hotmail.com
koleginice da li bi i meni mogla da posaljes ta pitanja ya 2.1.?? hvala unapred.. maja.bgkuba@hotmail.com
Pa valjda što se tiče revizije u SRRS . znaju koja knjiga treba za reviziju.
Ko se osloni na literaturu koju SRRS preporucuje za Reviziju neka spremi brdo para, vremena i živaca...da sam spremala po toj literaturi pre bih odustala nego što bih položila...
![]()
Cao kolegenice, koji je tvoj mail? Treba mi tvoja pomoc u vezi 2.7.? Hvala unapred.Cestitke svima koji su u ovom roku bili uspesni!
2.7 je iza mene
Ostaje mi 2.9 za decembar pa bih molila kolege da mi pomognu u odabiru literature. Da li je bolje spremati iz Andriceve knjige ili ACCA prirucnika?
Hvala unapred
Cao kolegenice, da li se secas pitanja za 2.7.? Unapred hvala.