i meni su potrebne informacije za 2.8.......
(((( sta je bilo na konsultacijama?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
KOLEGINICE I KOLEGE!!! EVO OBJASNJENJA: -malo cu zapakovati-
VESELE 90TE SE IZGLEDA VRACAJU U MODU,PA JE POCEO PROGON I ZASTRASIVANJE,DODUSE NE LICNO MENE,ALI SE TICE MENE. NECU DA SPOMINJEM NI KO,NI ZASTO,NI KAKO,JER MI JE MALO PRIPALA MUKA
HVALA VAM SVIMA NA PODRSCI I HVALA SVIMA KOJI SU POMOGLI NA BILO KOJI NACIN DA FORUM I MEDIAFIRE OPSTANU,ALI SVE STO JE LEPO IMA KRAJ
UBEDJEN SAM DA CETE SE SNACI I BEZ MENE I TAKO TREBA DA BUDE!!!!
VELIKI POZDRAV ZA ONE KOJI SU BILI UZ MENE SVO OVO VREME!!!
i meni su potrebne informacije za 2.8.......(((( sta je bilo na konsultacijama?
ma pusti,mangupi neki silniKo te to dira, nos da mu polomim ?![]()
KOLEGINICE I KOLEGE!!! EVO OBJASNJENJA: -malo cu zapakovati-
VESELE 90TE SE IZGLEDA VRACAJU U MODU,PA JE POCEO PROGON I ZASTRASIVANJE,DODUSE NE LICNO MENE,ALI SE TICE MENE. NECU DA SPOMINJEM NI KO,NI ZASTO,NI KAKO,JER MI JE MALO PRIPALA MUKA
HVALA VAM SVIMA NA PODRSCI I HVALA SVIMA KOJI SU POMOGLI NA BILO KOJI NACIN DA FORUM I MEDIAFIRE OPSTANU,ALI SVE STO JE LEPO IMA KRAJ
UBEDJEN SAM DA CETE SE SNACI I BEZ MENE I TAKO TREBA DA BUDE!!!!
VELIKI POZDRAV ZA ONE KOJI SU BILI UZ MENE SVO OVO VREME!!!
Ljudi, ja sam danas bila na konsultacijama za 2.9. i profa rece da nece biti zadataka, samo teorija. Da li da mu verujemo???
koji tip zadatka?ipak je bio zadatak...
jao, pa nisam valjda pogresno videla?ja sam mislila 24.300 hiljada! Da tako pise
ne secam se tacnog iznosa(lupila sam ga), ali je 10 posto iznosilo preko 200.000, pa mi je to izgledalo kao mat.znacajno.
Ko je polagao kadrove?!
jao, pa nisam valjda pogresno videla?ja sam mislila 24.300 hiljada! Da tako pise
ne secam se tacnog iznosa(lupila sam ga), ali je 10 posto iznosilo preko 200.000, pa mi je to izgledalo kao mat.znacajno.
Ko je polagao kadrove?!
ipak je bio zadatak...
Ako se dobro secam nije bilo 24.300.000 neko 24.300(neka me neko ispravi).
Koje si misljenje napisao? Da li je neko uradio ovaj zadatak?
Bilo je 15 pitanja x 2 poena(zaokruzivanje), 10 pitanja x 5 poena(da se pismeno odgovori), 1 zadatak( 5 poena za mislnjenje + 15 poena za revizorski izvestaj).
Bile se bitne i osnovne strvari: rizici, posebni ciljevi revizije, sta je revizija....
Kolege - koje su polagale 2.9. - da li se slazete sa mnom da su skoro na svim pitanjima sa ponudjenim odgovorima - tacni odgovori bili pod a) i b) ??!!! Neverovatno ali izgleda istinito