Savez računovođa i revizora Srbije

• Začetnik teme Začetnik teme bobos
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kako su se za ovaj ispitni rok naši ispitivači pripremili, biće da nam ne gine i 12. jun sa sličnim tempom rada.
Ko izlazi na 2.8? Nadam se da će ono što je bilo na konsultacijama biti smer ka mogućim zadacima.
Pretpostavljam da će u ovom slučaju biti više teorije, uz tri varijante zadataka.

p.s. ne mogu da verujem da imamo čak 3 h na raspolaganju................hm, nadam se da nije greška

Kako su se za ovaj ispitni rok naši ispitivači pripremili, biće da nam ne gine i 12. jun sa sličnim tempom rada.
Ko izlazi na 2.8? Nadam se da će ono što je bilo na konsultacijama biti smer ka mogućim zadacima.
Pretpostavljam da će u ovom slučaju biti više teorije, uz tri varijante zadataka.

p.s. ne mogu da verujem da imamo čak 3 h na raspolaganju................hm, nadam se da nije greška

Bilo je nekada u srecno vreme 4 sata... dok nisu smanjili...a 3 sata je malo...po mom skromnom misljenju...
Mislim da nece biti vise teorije, standardno je bilo 30 poena teorija i 70 poena zadaci... mozda sada nesto izmene...ko zna...

Jedva cekam da prodje 12-ti......................:besna:

sve sto je na mediafire bi mi mogli medjusobno jedno drugom da saljemo mailom.tamo je zes samo sve objedinio.
i kolege koje ne ucestvuju u forumu traze smernice jedni od drugih.
ovo je samo usteda vremena i zivaca.
u svakom slucaju, hvala na trudu i nadam se da vise nece niko imati problema.

sve sto je na mediafire bi mi mogli medjusobno jedno drugom da saljemo mailom.tamo je zes samo sve objedinio.
i kolege koje ne ucestvuju u forumu traze smernice jedni od drugih.
ovo je samo usteda vremena i zivaca.
u svakom slucaju, hvala na trudu i nadam se da vise nece niko imati problema.
i ja se nadam i kazem:DRZITE SE ZAJEDNO SVI KOJI STE NA FORUMU I POMAZITE SE I BICE USPESAN ROK!!!! :)

Kolega zes i ostale kolege na zalost izgleda u nasoj zemlji je uspeh drugih ljudi nepozeljan a pomoc nikako nije dobro dosla! Sto vise onih neopbrazovanih i neupucenih to je drugima vise prostora za manipulisanje. Zato ne dozvolite da ovakve stvari uticu na vase dalje usavrsavanje svakim danom! Ljudi sa foruma se mogu samo pozeleti u okruzenju svakoga od nas, zato hvala svima i zelim vam puuuno uspeha u zivotu i daljem radu!

ja jos jednom naglasavam da ovaj forum vidim kao bilo kakvu medjusobnu saradnju i pomoc kolega koji izlaze na iste ispite.da li mi razmenjujemo iskustva i utiske u holu nekog fakulteta ili na forumu, isto je.
ja iskreno ,ne bih imala koga da kontaktiram za pomoc, osim vas ili par kolega koje sam upoznala na samom ispitima.ali, za sada sam ja ispred njih.
koliko znam, ovaj forum prate i mnogi koji u njemu ne ucestvuju-znaci, i njima dobro dodje.
ne znam sta je lose u tome da posle ispita kazem nekome sta je bilo od zadataka, jer i ja to moram da zapamtim za sledeci put.
neko nema mogucnosti da finansijski isprati sve-kupovina knjiga,placanje predavanja, put u BG na predavanja, placanje izlazaka na ispit, put na ispite...

ja sam uglavnom pasivna osoba na ovom forumu, tek sam pocela sa polaganjem, i Zes-u hvala na svim informacijama koje je delio bez ikakvog interesa, al izgleda da ovima u savezu to smeta.. oni bi zeleli da mi padamo milion puta da bi nam sto vise para uzeli, a da ti daju neku informaciju ili ne daj boze smernice za neki ispit,pa to bi ih ubilo..
zato hvala jos jednom zesu ali sto kaze koleginica BBpn ovo je ipak srbija..

KOLEGINICE I KOLEGE!!! EVO OBJASNJENJA: -malo cu zapakovati :) -
VESELE 90TE SE IZGLEDA VRACAJU U MODU,PA JE POCEO PROGON I ZASTRASIVANJE,DODUSE NE LICNO MENE,ALI SE TICE MENE. NECU DA SPOMINJEM NI KO,NI ZASTO,NI KAKO,JER MI JE MALO PRIPALA MUKA :)
HVALA VAM SVIMA NA PODRSCI I HVALA SVIMA KOJI SU POMOGLI NA BILO KOJI NACIN DA FORUM I MEDIAFIRE OPSTANU,ALI SVE STO JE LEPO IMA KRAJ :)
UBEDJEN SAM DA CETE SE SNACI I BEZ MENE I TAKO TREBA DA BUDE!!!!
VELIKI POZDRAV ZA ONE KOJI SU BILI UZ MENE SVO OVO VREME!!!

Kolega Zes, ti si ovde pomogao svima nama i neizmerno ti hvala na svemu.

Stvarno ne mogu da verujem da postoji neki progon i zastrasivanje od strane nekoga. To nije ljudski i humano. To je za svaku osudu i ko god da je to radio neka ga je sramota i neka se stidi.

Nadam se da cemo pomagati jedni drugima putem maila i uspesno svi poloziti sve ispite.

Zes HVALA na svemu.

Jel mozes da mi kazes sta je bilo na konsultacijama,koje su moguce kombinacije zadataka ?

ZES, znala sam da ce neko poceti da te maltretira..... traje to jos od proslog juna kada su slucajno saznali da smo dosli do zadataka sa prethodnih rokova i da smo podelili zabeleske sa konsultacija.... onda su nadlezni odlucili da nam zabibere 2.7 pa su dali 7 zadataka sa umanjenim brojem poena da bi svi popadali.....
Ne razumem zasto, ako su vec deo ACCA sto i oni ne obelodane zadatke prethodnih rokova... pa to je sve normalno.....kako da se spremimo drugacije ako ne znamo kako izgledaju ispiti....

HVALA TI VELIKO I OD MENE.....

Back