babybeemaja
Početnik
- Poruka
- 29
Pozdrav svima. Da li se jos neko pati sa zadacima AVR-a i PVR-a za 2.1? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za 1.6 nemam nista, i meni treba bilo sta, a za 1.5 imam neke stare testove , mogu ti poslati na e-mail
Ja sam polagala. Na nekoj od predhodnih stranica ima nešto od pitanja koja su bila. Uglavnom, test se sastoji od pet teorijskih pitanja, koja nose po 20 bodova i sasvim je dovoljno koristiti njihov udžbenik za ovaj test.
Detaljnije sam naučila odgovore na pitanja sa kraja knjige, a ostatak sam samo pročitala, nisam stigla baš sve, ali sam položila. Srećno!!
Ja planiram da ga polazem...
Da li neko ima resenja ispita 1.5 i 1.7 ? Nova sam na forumu pa ako bi neko mogao da me usmeri. Treba da polazem ispit u junu. Hvala unapred
Za 1.6 nemam nista, i meni treba bilo sta, a za 1.5 imam neke stare testove , mogu ti poslati na e-mail
Da li neko moze da mi kaze, da li mogu da se koriste puskice na nekim ispitima posto sam videla da postoje na sajtu www.*************? Unapred zahvalna.
Pozdrav, koleginice! Ja sam u decembru polagala ova dva ispita. Što se rešenja tiče, teško da će pitanja biti baš potpuno ista. Na 1.7 sam dva puta izlazila i testovi nisu bili baš isti. Jedino što mogu da ti kažem, a ima i na predhodnim stranama već pisano, da ti je za reviziju bitno iz kodeksa da naučiš najbolje uvod i deo A, a ostalo da pročitaš. Iz one veće knjige obratiti pažnju na podele. Ne sećam se na kojoj od predhodnih strana ima već i pisano o tom testu. Za 1.7 dovoljan je onaj njihov udžbenik. Ja sam dobro naučila ispitna pitanja sa kraja knjige, a ostatak udžbenika sam onako malo prolistala. Za ovaj ispit ima 5 pitanja od po 20 bodova. Puno sreće! Da li si već nešto polagala?
Ne mogu tačno da se setim pitanja, ali znam da se test bazira na osnovama iz preporučene literature, iz onog malog kodeksa važan ti je uvod i deo A, a iz one veće knjige obrati pažnju na podele i načela. Ne znam da li ti je sad ovo nešto od pomoći ali ako ti je za utehu test nije bio težak, meni..
Prodaje li neko preporucenu literaturu za racunovodju?![]()
Hvala, koleginice! Izlazim prvi put zato zelim da znam kako treba da se spremim. Porucila sam literaturu za 1.5 i nisam dobila nikakav kodeks! Da li je dovoljno da procitam ovo sto ima na www.mediafare.com ?