Pozdrav kolege da li neko prodaje knjige za ispit 1.8 i 1.9. Ako neko prodaje neka me kontaktira na veselinkao@yahoo.com
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Potrebne su mi knjige za polaganje ispita:
2.1. Pripremanje fin. izvestaja, Primena kontnog okvira prema MPS/MSFI, Medjunarodni stan.fin.izvest.
2.4. Informacione teh. u racunov.
2.5. Poslovno pravo
Ko je zainteresovan da tu literaturu proda, neka me kontaktira
Hvala
Pozdrav
Da li neko zna do kog datuma je prijava ispita i da li su menjali cene?
na sajtu saveza stoji da je prijava ispita do 31.03 tj da vazi stara cena ispita...
Potrebne su mi knjige za polaganje ispita:
2.1. Pripremanje fin. izvestaja, Primena kontnog okvira prema MPS/MSFI, Medjunarodni stan.fin.izvest.
2.4. Informacione teh. u racunov.
2.5. Poslovno pravo
Ko je zainteresovan da tu literaturu proda, neka me kontaktira
Hvala
Pozdrav
Pozdrav svima,
ja sam zavrsio Ekonomski fakultet tako da sam oslobodjen od ispita: 2.1, 2.3, 2.4 i 2.5.
Sad bih polako poceo sa polaganjem preostalih ispita, pa me interesuje koji je od preostalih ispita najlaksi, ili ako moze neko da mi poredja ispite po tezini?
Dakle preostali ispiti su: 2.2, 2.6, 2.7, 2.8 i 2.9.
Prijavila sam ispite za jun 2011.Ako neko ima skripte iz 2.3 Upravljanje kadrovima, 2.9 Revizija i interna kontrola, bila bih jako zahvalna da mi pošalje na sladja2209@yahoo.com.Kolege koje su izabrali ove ispite mogu da mi se jave da razmenimo informacije!
Sve je relativno sto se tezine tice za preostale ispite. Sve zavisi kojim se poslom bavis i koja ti je materija bliska.![]()
Nisam se uopste bavio racunovodstvom. Tek bih sad hteo da pocnem, pa rekoh da skinem ove ispite polako...Pokusacu u nekoj agenciji, ili ako uspem da nadjem racunovodju koji bi bio spreman da me poducava, sto bih mu i platio...
A ima vec 5 godina kako sam ucio racunodstvo na fakultetu, tako da mi i nije previse ostalo u secanju...Dakle, kad se sve sabere pocinjem prakticno od nule sto se tice racunovodstva...
U tom slucaju mozes da krenes od 2.2 (on ti je uslov za 2.7) i 2.9
Zatim mozes uzeti 2.6 a onda 2.7 i 2.8.
Ako si vec ucio racunovodstvo na faksu nije ti potreban racunovodja da te poducava (po mom skromnom misljenju). Samo se drzi onog sto ima u knjigama i sto je postavljeno na sajt i to je dovoljno za pripremu ispita.
![]()
I ja sam od skora tui odlucila sam reviziju i poreski da spremam za jun, naravno ako stignem uz malu bebu
) sad pomali cituckam ali nista jos ozbiljno