sunce-bg
Početnik
- Poruka
- 8
Da pozdravim sve clanove, ja sam nova na forumu 
Uci li se sto za jun? Ja jos ne znam sta i koliko cu da prijavim

Uci li se sto za jun? Ja jos ne znam sta i koliko cu da prijavim

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da pozdravim sve clanove, ja sam nova na forumu
Uci li se sto za jun? Ja jos ne znam sta i koliko cu da prijavim![]()
Jeeeee, i ja sam polozio !!!
Koliko vremena ti je trebalo da spremis 3 ispita?! Uh sto bi bilo dobro da ja to uspijem za sledeci rok, jos toliko mi je ostalo.![]()
I ja sam od skora tui odlucila sam reviziju i poreski da spremam za jun, naravno ako stignem uz malu bebu
) sad pomali cituckam ali nista jos ozbiljno
Draga, koleginice, želim samo da te ohrabrim, u pogledu mogućnosti pripremanja ispita uz malu bebu. Ja sam uz troje dece, od prošle godine položila pet ispita, tako da može se. Malo je teško, ali ide. želim ti sve najbolje i puno uspeha u narednim rokovima.A za bebu velika pusa!
Hvala puno sad ne smem nista da kazem)) Svaka cast
jer za to treba velika volja. Ja je za sada imam mada me ova revizija nervira
![]()
Jel si zavrsila sa ispitima?
kisic za male drugare
Da li neko moze nesto da mi kaze o ispitu 1.1? U junu izlazim prvi put na ispit pa ne znam na sta da obratim paznju, dosta je obimno!!!
Hvala puno!!!
A oni medjunarodni standardi?! Da li je potrebno i njih da ucim?
Hvala puno!!!
A oni medjunarodni standardi?! Da li je potrebno i njih da ucim?
Hvala na pomoci Anavr!!Kada sam bila na predavanju za ispit 1.8 predavač je rekao da se uopšte ne trudimo da učimo standarde jer ih je teško razumeti. Najbolje je čitati računovodstvenu praksu ili privredni savetnik, jer oni tumače standarde. Ja lično nisam ni otvorila standarde a položila sam 6 ispita za računovođu. U junu izlazim na 1.5 , 1.7 i 1.9![]()
Kada sam bila na predavanju za ispit 1.8 predavač je rekao da se uopšte ne trudimo da učimo standarde jer ih je teško razumeti. Najbolje je čitati računovodstvenu praksu ili privredni savetnik, jer oni tumače standarde. Ja lično nisam ni otvorila standarde a položila sam 6 ispita za računovođu. U junu izlazim na 1.5 , 1.7 i 1.9![]()
Pozdrav svim clanovima , ja sam nova na forumu
Hocu da se prijavim za profesionalno znanje ovlasceni racunovodja,
tako da me interesuje da li neko ima savet koje ispite treba prve prijaviti , koliko ispita se realno moze spremiti po roku , i da li treba uopste kupovati njihovu literaturu ili su dovoljne skripte postavljene na internetu?
Hvala unapred!
KONACNO I MENI STIGOSE REZULTATI.POLOZILA SAM 2.5 I 2.6...CESTITAM SVIMA KOJI SU POLOZILI...IDEMO DALJE!!!![]()