Ja sam u junu polozila 2.6, a sada u decembru 2.9 i to sam imala 94 od 100 poena.
Za oba ispita sam koristila svu literaturu koja je postavljena na www.*************/srrs s tim sto sam isla i na predavanja koja je Savez organizovao. Predavanje iz 2.6 je dobro sto profesorka prolazi kroz sve zadatke koji mogu da ti ulete na ispitu, a mozes i da je pitas ako ti nesto nije jasno u postavci. Jedini problem na ispitu ce ti biti vreme tj. da li ces sve stici da uradis za manje od 2 sata.
Predavanja iz 2.9 su dosadna ali barem cujes sta je profesoru bitno i na to bacis akcenat prilikom ucenja. Ono sto je meni bilo krivo je cinjenica da se na ispitu pojavljuju zadaci koje profesor ne daje na predavanju, ali i za to ima leka. Skini sa bosanskog sajta njihove ispitne zadatke jer tu je svaki zadatak obajsnjen kroz primere. Knjige nisam koristila vec sam ucila iz skripte koju je napravila nasa dobra i vredna koleginica koju pozdravljam!

Meni je sve to bilo dovoljno da bez problema polozim oba ispita iz prvog pokusaja.