Savez računovođa i revizora Srbije

• Začetnik teme Začetnik teme bobos
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Drage Kolege,

Rezultati su ove nedelje,juce su krenuli sa slanjem poste.

Za one koji su kao i ja polagali Finansijski Menadzment i Kontrolu, ukupno njih 19 je polozilo ( 94 osoba je polagalo u cetiri centra).

Neznam dali sam jedna od njih, iskreno se nadam, jer je zadnji ispit.

puno srece svima!!!

Jesi li sigurna da su juce poslati ? ja sam sad zvala i nisu mi rekli da su poslati, a da jesu verovatno bi mi rekli ....

Danas sam bila kod njih u blizini pa mi je "g-din glavni" (sa ispita :sad2:) rekao da ih navodno "Danas salju postom!" :whistling:
Naravno nije hteo da mi kaze rezultat jer cu ga dobiti postom! :besna:
Posto mi djavo ipak nije dao mira posle toga sam saznala da je tacno da nam rezultati kasne zbog 2.8.
Ali, prema mom "izvoru" 2.8 jos nije pregledan! :rtfm:
Zato ljudi ne preostaje nam nista drugo nego da :dash: i da se :brus: pa kad ih dobijemo, dobijemo. Mozda su sadisti po prirodi pa im pricinjava zadovoljstvo da nas ovako muce. Stvarno su preterali ovog puta. :bye:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa blago tebi, a reci mi ti si iz beograda jel da ? mozda ce i meni danas da stigne ali postar je vec bio i nista :(

Nisam iz Beograda, cak pripadamo Sremu. I ja sam ocekivala da ce prvo Beogradjani da se raduju ili bar dobiju rezultate. Iznenadjena sam, ali vrlo prijatno :) Hvala, pa sutra vec da ja cestitam svima vama :ok:

Poslednja izmena:

Back