Savez računovođa i revizora Srbije

• Začetnik teme Začetnik teme bobos
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nema sanse da ce da bude do kraja nedelje rezultati..... kako sam cula prosle godine je nekima stiglo krajem januara....naravno volela bi da ove godine dodje sto pre, inace cu da zaboravim da sam ih uopste i polagala, a i od toga mi zavisi koje cu sledece ispite da pocnem da spremam ....tako da mogli bi da pozure :azdaja:

Ako vam je za utehu, i ja sam u proslom roku jurila postara jer je odneo na pogresnu adresu, danima sam cekala, zvala Savez, oni kazu poslali postom a telefonom ne daju informaciju da li sam polozila ili ne, postar ostavio usput jer nije bilo preporuceno, mislio covek da nije nista bitno...i dok sam ja nasla pismo (obavestenje) proslo celih deset dana...zato, dragi moji, cim vidite postara (ako ga vidite) vi ga odmah pitajte za to istorijsko obavestenje!!! :dontunderstand:

Ako vam je za utehu, i ja sam u proslom roku jurila postara jer je odneo na pogresnu adresu, danima sam cekala, zvala Savez, oni kazu poslali postom a telefonom ne daju informaciju da li sam polozila ili ne, postar ostavio usput jer nije bilo preporuceno, mislio covek da nije nista bitno...i dok sam ja nasla pismo (obavestenje) proslo celih deset dana...zato, dragi moji, cim vidite postara (ako ga vidite) vi ga odmah pitajte za to istorijsko obavestenje!!! :dontunderstand:
:zskace: Ha, genijalno!!!
Kakav bedak! Posle toliko cekanja, otprilike samo jos to fali...
nego drustvo, da se mi naoruzamo :zgrudvanje: :grudvanje3: pa svako svog postara, da pohvatamo te rezultate pre nego sto :deda: a jos ako rezultati budu za pohvalu
:veseljaci::veseljaci::veseljaci::veseljaci:

Poslednja izmena:

Back