Ne mogu da verujem da od 28.11 tj 05.12 nisu mogli da pregledaju zadatke. Sad pre par minuta sam zvala savez i rekose da ce biti do kraja iduce nedelje...pa mi cemo da pozaboravljamo i sta smo polagali.............
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako vam je za utehu, i ja sam u proslom roku jurila postara jer je odneo na pogresnu adresu, danima sam cekala, zvala Savez, oni kazu poslali postom a telefonom ne daju informaciju da li sam polozila ili ne, postar ostavio usput jer nije bilo preporuceno, mislio covek da nije nista bitno...i dok sam ja nasla pismo (obavestenje) proslo celih deset dana...zato, dragi moji, cim vidite postara (ako ga vidite) vi ga odmah pitajte za to istorijsko obavestenje!!!![]()
Ne mogu da verujem da od 28.11 tj 05.12 nisu mogli da pregledaju zadatke. Sad pre par minuta sam zvala savez i rekose da ce biti do kraja iduce nedelje...pa mi cemo da pozaboravljamo i sta smo polagali.............
Treba mi mala pomoc, ako ima neko skripte ili bilo sta sto bi mi pomoglo vezano za polaganje za sertifikat za racunovodju. Knjige su bas skupe ne isplati mi se da kupujem, pa ako je neko voljan neka mi posalje na mejl maja.sd.87@gmail.com
Unapred zahvalna!!!!
Kad nas vec zavlace odgovorima "Bice ove nedelje...", "Bice sledece nedelje..." bolje je onda ili da nam nista ne govore ili da nam kazu bice sledece nedelje, a da nam ipak posalju ove!
Ovako nam samo kidaju zivce!![]()
i sad svi samo mozemo da cekamo
![]()
Pozz svim računovođama-studentima na severnoj i južnoj polulopti
Ljudi, ima li od vas iskusttva, kakva je percepcija kod poslodavaca licenci koje SRRS izdaje? Zanima me to pošto te licence/zvanja ne poznaje važeći Zakon o RR.
Zanima me zbog supruge, da li vredi da kreće sa tim ispitima ili ne...
Inače, ja polažem ispite kod Komore ovlašćenih revizora.
ne znam koliko poslodavci priznaju taj sertifikat, ali sam cula da neki bez istog nece da zaposljavaju, i znam za to da nije ne pise u zakonu za njega , ali ja iskreno hocu da ga dobijem da bi imala sa cime da masem![]()
Plašim se da će nam samo za mahanje i služiti u kakvoj državi živimo.
![]()
![]()
Molim?Bez reci sam.... Valjda cemo do sledeceg roka saznati rezultate
![]()
Sad sam ih i ja zvala, kazu da se nadaju da ce rezultati biti do kraja ove nedelje...
Molim?Bez reci sam.... Valjda cemo do sledeceg roka saznati rezultate
![]()
Jel ima neko knjige ili kopije za ispite 1.4, 1.5 i 1.6?
Do sledećeg roka sigurno hoćemo!
Treba ponovo da nam uzmu pare!!!!!!!![]()
Mozda na sledeci rok ne treba ni da izadjemo...da ne mucimo ljude da pregledaju zadatke. Kad im dva meseca jos malo teba da pregledaju ovo, zamisli posle zbog nas ne mogu na more da idu
![]()
Mozda na sledeci rok ne treba ni da izadjemo...da ne mucimo ljude da pregledaju zadatke. Kad im dva meseca jos malo teba da pregledaju ovo, zamisli posle zbog nas ne mogu na more da idu
![]()
A kada je inace drugi rok, maj, jun... Kada je bio prosle godine?