Savez računovođa i revizora Srbije

• Začetnik teme Začetnik teme bobos
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ako vam je za utehu, i ja sam u proslom roku jurila postara jer je odneo na pogresnu adresu, danima sam cekala, zvala Savez, oni kazu poslali postom a telefonom ne daju informaciju da li sam polozila ili ne, postar ostavio usput jer nije bilo preporuceno, mislio covek da nije nista bitno...i dok sam ja nasla pismo (obavestenje) proslo celih deset dana...zato, dragi moji, cim vidite postara (ako ga vidite) vi ga odmah pitajte za to istorijsko obavestenje!!! :dontunderstand:

ja sam zbog ovog tvog posta nocas sanjala kako jurim postara jer mi je doneo pogresne rezultate, tj nisu glasile na moje ime , cak sam i plakala u snu jer sam kao zvala savez i rekli su mi da namerno nece da mi kazu rezultate z:cry: hahahaha sve u svemu, toliko zeljno iscekujem rezumtate da me to proganja i nocu, nisu svesni sta mi rade :aha:

Ne mogu da verujem da od 28.11 tj 05.12 nisu mogli da pregledaju zadatke. Sad pre par minuta sam zvala savez i rekose da ce biti do kraja iduce nedelje...pa mi cemo da pozaboravljamo i sta smo polagali.............

Da li ste vi primetili da ko god nazove oni razlicito kazu, i naravno samo odlazu, pa bice verovatno kao i prosle godine 28 januara bas na moj rodjendan, a ako stvarno tad dodju i jos budem videla lose reziltate, neko ce da bude biven :azdaja:

Treba mi mala pomoc, ako ima neko skripte ili bilo sta sto bi mi pomoglo vezano za polaganje za sertifikat za racunovodju. Knjige su bas skupe ne isplati mi se da kupujem, pa ako je neko voljan neka mi posalje na mejl maja.sd.87@gmail.com
Unapred zahvalna!!!!

pa draga nikome se ne isplati da kupuje te skupe knige ali se evidentno mora, ja sam u poslednjem roku za 2 ispita pukla 18 hiljada :aha: sreca pa sam imala sponzora :D
elem, imam jednu skriptu za ispit 1.2, mozes samo iz nje da ucis i bice ti dovoljno, posto je tu izdvojeno najbitnije iz knjige, a ja nisam znala da to postoji pa sam kupila knjigu... ali ta knjiga vredi sve pare, mnogo mi se svidja :zaljubljena:

:ceka: i sad svi samo mozemo da cekamo :ceka:

Pozz svim računovođama-studentima na severnoj i južnoj polulopti :)

Ljudi, ima li od vas iskusttva, kakva je percepcija kod poslodavaca licenci koje SRRS izdaje? Zanima me to pošto te licence/zvanja ne poznaje važeći Zakon o RR.
Zanima me zbog supruge, da li vredi da kreće sa tim ispitima ili ne...

Inače, ja polažem ispite kod Komore ovlašćenih revizora.

Pozz svim računovođama-studentima na severnoj i južnoj polulopti :)

Ljudi, ima li od vas iskusttva, kakva je percepcija kod poslodavaca licenci koje SRRS izdaje? Zanima me to pošto te licence/zvanja ne poznaje važeći Zakon o RR.
Zanima me zbog supruge, da li vredi da kreće sa tim ispitima ili ne...

Inače, ja polažem ispite kod Komore ovlašćenih revizora.

Za sada na južnoj polulopti ne vredi, na žalost. Ako hoćeš dobar posao u državnoj instituciji, najbolje je učlaniti se u partiju (i to ne bilo koju, već onu na vlasti) i spremiti džak para, zato što te za zvanje i znanje niko i ne pita. Ne moraš imati ni diplomu a kamoli licencu. A ovdašnji novopečeni poslodavci, kada im kažem za tu licencu, pitaju me: "A šta ti je to?". Nemaju ljudi pojma o čemu pričam.
Možda će se isplatiti u budućnosti, ili da se stečeno znanje upotrebi za otvaranje sopstvene agencije...
Znam samo da inostrane firme salju organizovano svoje radnike da polažu za licence pri Savezu. Izgleda da ih samo oni i priznaju...
Ne znam kakvo je stanje na severnoj polulopti?....
Što južnije, to tužnije. Ovo je, na žalost, Srbija!:grudvanje3:

Back