Jer bio neko na pripremnoj iz 1.4?
ja sam bila, sve je isto kao sto je Zes postavio sto se tice zadataka. Oni nose 70 bodova.
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jer bio neko na pripremnoj iz 1.4?
Da li bi neko bio raspoložen da podeli informacije sa fin. izveštavanja 2.8 koje ce biti sutra? Ja ne mogu da idem, imam neku frku sa klincima a imam i neke smernice sa proslih predavanja pa ne bih gubila vreme. Evo ja sam bila fina i prenela sam vam info za 2.7 da znate :-)
poruka za mama alex >
Saznala sam da ste bili na pripremama za ispit 2.7 pa sam htela da vas zamolim ako je ikako moguca da mi se javite makar mejlom radi kratke razmene informacija. Moj mejl
je: snezana@primax.rs Unapred hvala.
Fajl koji je kolega ZES postavio kao 2.7doc su ispitni zadaci iz decembra 2009.
MAMA ALEX NISAM BILA NA PREDAVANJIMA JER IMAM KAO I TI KLINCE, ALI AKO SI SAZNALA MOLIM TE JAVI MI STA CE BITI ZA FINANS. IZVJESTAVANJEFajl se zove FMIK zadaci kpt
Pitanje - za 2.8 ko je bio na predavanjima ili ima informacije i voljan je da mi pomogne.
kolega, jel moze 1.8 na mail1.8 imam pitanja JUN DECEMBAR 2008 da li neko ima nesto svezije
MAMA ALEX NISAM BILA NA PREDAVANJIMA JER IMAM KAO I TI KLINCE, ALI AKO SI SAZNALA MOLIM TE JAVI MI STA CE BITI ZA FINANS. IZVJESTAVANJE
drage kolege, forum ne funkcionise bas najsjajnije!!! prosle godine u ovo vreme imao sam gomilu materijala za postavljanje,od tada retko sta dobijam. molim sve kolege ako imaju bilo sta,bilo koji ispit, bilo kakav zadatak da mi salju na zes.srrs@gmail.com. bice nam svima lakse,jer cu isto postaviti na www.*************/srrs. unapred hvala!
drage kolege, forum ne funkcionise bas najsjajnije!!! prosle godine u ovo vreme imao sam gomilu materijala za postavljanje,od tada retko sta dobijam. molim sve kolege ako imaju bilo sta,bilo koji ispit, bilo kakav zadatak da mi salju na zes.srrs@gmail.com. bice nam svima lakse,jer cu isto postaviti na www.*************/srrs. unapred hvala!
Kolega ZES,
sto se mene tice, poslala sam ti sve sto sam imala.
I ja bih apelovala na ostale kolege da ti posalju materijal,
jer meni licno mnogo znaci ono sto si postavio na sajt.
![]()
Apeli su urodili plodom
od danas na www.*************/srrs i po jedan ispitni zadatak iz 2.4 i 2.5 i to svezije izdanje
hvala koleginici!!!
Imam slican problem: nisam mogla da idem na predavanje iz 2.8 u subotu 22.5., ali sam zato u nedelju 23.5. na predavanju iz 2.6 cula da je profesor delio zadatke sa ispita.
Da li ih neko poseduje i zeli to da podeli sa nama?!![]()
![]()