Savez računovođa i revizora Srbije

• Začetnik teme Začetnik teme bobos
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Prvo da pozdravim drustvo i pozelim svima puno uspeha u ucenju i polaganju.
Nova sam ovde,spremam se ovih dana da uplatim i prijavim dva ispita za racunovodju.
Poslednjih 5 godina sam provela kuci,gajeci decu i ostala bez posla.
Pre toga sam radila dugo na knjogovodstvenim poslovima,završila gimnaziju,studirala poljoprivredu:D
Molim kolege koje su polagale ispite za racunovodju,da mi daju neke smernice sta prvo da polazem tj.koja dva su laksa i mogu se spremiti za preostali period.Svaki savet dobrodosao.
:bye:

KAKAV JE ODNOS PITANJA : ZADACI IZ 2.6 PORESKI SISTEM.
NEKO KO JE U DECEMBRU POLAGAO????

ja sam u decembru polagala i bila su identicna pitanja samo drugi brojevi kao u junu 2009. imas na zes-ovom webu da skines. otprilike ima 10-ak pitanja po 2-3 boda i onda 15 različitih vrsta obračuna (zarada, službeno vozilo, zakup, srazmerna poreska osnovica, PDV na sumske proizvode, poreski bilans....)

Kako mi je drago što sam uspela da nađem ovakvu temu... :heart:

Evo ovako.. Idem u Pravnu školu i obožavam knjigovodstvo, pa me interesuje sledeće...

Sa neta sam skinula jedan program> AGW Demo, ali nikako ne mogu da shvatim kako se koristi..

Ako neko zna, molim da mi objasni samo početak... Kasnije ću se sama snaći...

Hvala unapred!! :D

Poštovane kolege,
da li neko (ko je položio ili ko sprema ispit 2.2 Fin.inf.za menazment) zna odgovor na pitanje ili zna na kojoj se strani u knjigi nalazi odgovor:
"Navedite barem četiri karakteristične dileme prilikom alternativnog poslovnog odlučivanja, za koje se koriste informacije Cost-benefit analize."
:worth:
H V A L A

Koliko sam ja shvatila, nece nam organizovati pripremnu nastavu bez potrebnog broja kandidata ni u BG, a gde jos u NS.do petka ce resiti.ja sam htela da izbegnem da idem na nastavu, ali sto vise ucim -mislim da ce mi biti MNOGO lakse da vidim sta tacno treba za ispit.za ucenje cele knjige nemam vremena.pozdrav svima.

Back