Pozdrav svima
Jel neko polozio ili polaze Reviziju 2.9, iz koje knjige da ucim?
Jel neko polozio ili polaze Reviziju 2.9, iz koje knjige da ucim?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

od danas na www.*************/srrs predavanje iz revizije za sve kojima se bas i ne uci cela knjiga![]()

DOKTORE - ZNACI AKO TE VIDIM NA NEKOM OD ISPITA VODIM NA KAFU![]()

www.*************/srrs jos zadataka iz 1.2 i 1.4
hvala svima na podrsci![]()
Traze se zadaci za 1.8 unapred hvala.
koleginice,dosta toga sam postavio na www.*************/srrs . ako imate i vi nesto od zadataka posaljite mi na zes@email.co.yu . hvalaĆao, ja sam sada u dec./09 god. polagala prvi put "privredno pravo", i moglo je da se prepiše.Trebala bi mi neka ispitna pitanja iz ostalih predmeta za zvanje "Ovlašćeni računovođa",ako neko ima neka mi se javi!!!
Inace njihov sajt je http://www.srrrs.org/ , pa ako vas jos nesto interesuje pogledajte tamo, na toj glavnoj strani u odeljku aktuelnosti.
nemam 1.3,ako bude postavicu na sajtu. mada cisto sumnjam,jer ce do juna ovaj forum totalno da zamre![]()
nemoj tako.... A kad ce rezultati? Pa ja cu opet da pocnem u martu da ucim! Treba procitati sve one revizije i 2.7 i 2.8
Jos ako sam pala neki....
i za 2.3 su bas bili bezobrazni. Nacrtaj grafik jedan, nacrtaj grafik drugi, nacrtaj grafik 3, smrde jedneeee i tu sve zajedno 51 poen

Evo da se i ja pridružim na ovom forumu, žao mi je što ga ranije nisam videla, nego tek u petak pred ispite i to 2.8 i 2.9. To su mi poslednji nadam se da ću 2.9 proći jer nije bilo preterano teško od definicija su bile baš one osnovne npr šta je revizija i cilj, pa ko su korisnici revizije. Bio je samo jedan zadatak i on je bio podeljen na 3 dela tako da i to su bili fer. A za 2.8 baš ne mogu da se pohvalim ni ja, baš je bilo teško. Izvlačili su neke račenice iz teksta pa ti uči kao ono kad se akcije ne upoređuju, a zadaci isto tako.

ja sam dala mišljenje sa rezervom, uz napomene, a vi kolega?
pretpostavljam da je to to,i da cemo dobro proci