Marija.Đ
Početnik
- Poruka
- 3
Postovana, bila bih veoma zahvalana na pomoći ako biste mi poslali literaturu za ovlascenog racunovodju na email marijadjoric60@gmail.comNaravno, sve je besplatno...
Hvala unapred! Pozzz
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Postovana, bila bih veoma zahvalana na pomoći ako biste mi poslali literaturu za ovlascenog racunovodju na email marijadjoric60@gmail.comNaravno, sve je besplatno...
Postovana Jelena, ako imate bilo sta od trazene literature za ovlascenog racunovodju da li bi mi prosledili na email marijadjoric60@gmail.comDrage kolege, molim vas da mi posaljete literaturu i pitanja za polaganje ispita za ovlašćenog računovođu 2.1, 2.2, 2.6,2.7,2.8 i 2.9. Ko šta ima, sve mi znači, hvala puno unapred! Mail mrcko08@gmail.com
Hvala puno unapred, Jelena
Postovana, da li prosledili literaturu ukoliko imate, i meni na email marijadjoric60@gmail.comPoštovane kolege,
Da li neko ima svu potrebnu literaturu i testove za profesionalno zvanje Ovlašćeni računovođa?
Unapred sam vam zahvalna!![]()
Meni trebaju ispitna pitanja i literatura za polaganje 1.8 sastavljanje finansijskih izvestaja. Ponude slati na mejl gordana.bukumirovic@gmail.com. Unaored hvalaDrage kolega ako imate neku literaturu za 1.2, 1.4, 1.5, 1.6, 1.8, 1.9 molim Vas da mi pošaljete na dragan.nikolic.trba@gmail.com
U napred zahvalan.
ProslediteNaravno, sve je besplatno...
Pozdrav, da li ste nabavili loteraturu za te testove, potrebni su i meni. Platila bih ako trebaDa li umate za 1.5 IFAC-ov Etički kodeks za profesionalne računovođe? bugarskikristina83@gmail.com
Postovana,Naravno, sve je besplatno...
Postovani,iako je post odavno,da li imate zadatke sa starih ispitnih rokova iz Finansijskog menadzmenta i kontrole?Interesuju me iskustva kolega koji su polagali za zvanje RACUNOVODJA
Koliko su obimni ispiti i kakav je kriterijum ?
http://www.srrs.co.yu/savez/ispiti.htm
Unapred hvala
Zdravo,da li mozda imate zadatke sa prethodnih ispitnih rokova finansijski menadzment i kontrola?HvalaIzašli su rezultati za junski rok, na linku su:
http://185.82.213.33/rezultati2/jun23rez2.cgi
Nisam položio ovaj put, biće bolje drugi put
Zdravo,Naravno, sve je besplatno...
Marija,Postovana Jelena, ako imate bilo sta od trazene literature za ovlascenog racunovodju da li bi mi prosledili na email marijadjoric60@gmail.com
Hvala puno, pozdrav