Savez računovođa i revizora Srbije

• Začetnik teme Začetnik teme bobos
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Postovani forumasi,
zavrsio sam Ekonomiju pre mesecak dana,takodje pohadjao sam knjigovodstveni kurs 3 meseca.
Zanima me tema revizora.
Zamolio bih da me neko od vas dodatno informise o toj temi,pre svega mislim,koje skole postoje da bi se dobilo to zvanje,o vasim iskustvima itd...
Takodje vase predloge(posto sam skoro zavrsio faks)da li mi je bolje da radim ili odradim praksu u odredjenom preduzecu kako bih stekao iskustvo pa posle neko usavrsavanje itd....
U svakom slucaju voleo bih iskreno i detaljno informisanje o temi revizora.
Hvala

Postovani forumasi,
zavrsio sam Ekonomiju pre mesecak dana,takodje pohadjao sam knjigovodstveni kurs 3 meseca.
Zanima me tema revizora.
Zamolio bih da me neko od vas dodatno informise o toj temi,pre svega mislim,koje skole postoje da bi se dobilo to zvanje,o vasim iskustvima itd...
Takodje vase predloge(posto sam skoro zavrsio faks)da li mi je bolje da radim ili odradim praksu u odredjenom preduzecu kako bih stekao iskustvo pa posle neko usavrsavanje itd....
U svakom slucaju voleo bih iskreno i detaljno informisanje o temi revizora.
Hvala

Jedino telo koje je ovlasceno za izdavanje licenci je Komora ovlascenih revizora, te bih te uputila na temu koja je vec otvorena http://forum.krstarica.com/showthread.php/565142-KOMORA-OVLASCENIH-REVIZORA
i da pogledas sakt www.kor.rs

U kratkim crtama, mozes polagati ispite kod njih, treba ti tri godine radnog iskustva, tj da radis PUNO radno vreme u nekoj revizorskoj kuci...tek tada dobijas licencu a mozes i pre toga polagati ispite i poloziti, ali tada dobijes sertifikat...

Vide informacij na njihovom sajtu, a najbolje ih pozovi i pitaj sve sto te zanima! Najbolje ces tako dobiti odgovore!
pozdrav!

Ja sam položila sve ispite za ovlašćenog računovođu, osim 2.7. Sve sam glatko položila, ali ovaj mi nikako nije išao, pa sam odustala od polaganja. Sada bih da to odradim, ali baš i nemam neku motivaciju. Sada u očaju, nađoh ovaj forum i vidim da se međusobno ispomažete pa me zanima da li neko ima testove koje bi mi mogao proslediti na e-mail sneza77@tippnet.rs? Hvala.

Poslednja izmena:
Ja sam položila sve ispite za ovlašćenog računovođu, osim 2.7. Sve sam glatko položila, ali ovaj mi nikako nije išao, pa sam odustala od polaganja. Sada bih da to odradim, ali baš i nemam neku motivaciju. Sada u očaju, nađoh ovaj forum i vidim da se međusobno ispomažete pa me zanima da li neko ima testove koje bi mi mogao proslediti na e-mail sneza77@tippnet.rs? Hvala.
PROSLEDICU TI NA MEJL . . . .. A TI.............SALJI DALJE :-) S OBZIROM DA NISAM CESTO NA FORUMU

Back